FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Ameliyat Olmadan Kepçe Kulak Düzeltme

Kadinnews

Ameliyat Olmadan Kepçe Kulak Düzeltme Mümkün Mü? Kulakların başa yapıştığı kısma kepçe kulak denir ve bu kulaklar normalden daha büyüktür. Doğuştan veya edinilmiş her tür kulak problemi çeşitli yollarla düzeltilebilir. Kepçe kulak rahatsızlıkları da bu hastalıklara dahildir. Kepçe kulak ameliyatı hakkında pek çok yanlış bilgi duyabilirsiniz. Kepçe kulakların ameliyatsız tedavi edilip edilemeyeceğine dair çeşitli raporlar bulunmaktadır. Bu nedenle kepçe kulak ameliyatı olmak isteyen herkesin konuyu dikkatlice incelemesi ve ameliyatı güvenilir bir lokasyonda gerçekleştirmesi önemli olmaktadır. Ameliyatsız kepçe kulak düzeltmek hiç sağlıklı bir eylem değildir.

Kepçe kulağı olan herkesin çocuğunun da bu duruma sahip olması söz konusu olmayabilir. Bu durum işitme engelli çocuklarda görülmektedir. Hastaların yüzde sekizinin ailesel genetik geçmişi vardır ancak bu ilişki görülemeyebilir. Bu durum toplumdaki 20 çocuktan 1’inde görülmektedir. Bu veriler, kulak deformitesinin sık görülen bir durum olduğunu göstermektedir. Erkek ve kızlarda eşit sıklıkta görülür. Hem iki kulakta hem de tek kulakta bozukluklar ortaya çıkabilir.

Ameliyat Olmadan Kepçe Kulak Düzeltme Mümkün Mü?

Bazı hastalar, kafa bandına veya kulak arkasına çeşitli yapıştırıcılar uygulayarak yetişkinlikte ciddi kulak hasarını kamufle etmeye çalışırlar, ancak bunlar kalıcı hasarlar bırakmakta ve zararlı bir şekilde kulaklarınızı yapıştırmaktadır. Toksik ve kanserojen etkileri olabilir. Kepçe kulak ameliyatı olmak her zaman için daha güvenli ve daha sağlıklı olmaktadır.

Kulağın ameliyatsız düzeltilebileceği tek dönem yenidoğan dönemi olmaktadır. Anne tarafından iletilen östrojen hormonunu içeren çok esnek kulaklar bu dönemde çeşitli bandajlar ve kalıplarla şekillendirilebilir. Bu kalıplamanın 3-6 ay sürdüğü söyleniyor ancak en büyük potansiyel ilk 3 gün olmaktadır. Daha sonra hormonlar azalmaya ve kulaklar sertleşmeye başladıkça bu tekniklerin başarısı azalır.

Ameliyat Olmadan Kepçe Kulak Düzeltme Mümkün Mü? KadınNews.Com

Ameliyat Olmadan Kepçe Kulak Düzeltme Mümkün Mü? KadınNews.Com

Ameliyat olmadan kepçe kulak düzeltme teknikleri

Bu teknik eski bir teknik olmaktadır ancak son zamanlarda da kullanılmaktadır. Hatta bazı cerrahlar icat ettiklerini bile düşünüyor. Bu teknik basit olup bazı hastalar için uygun olmakla birlikte tüm hastalara iyi kulak estetiği uygulamamaktadır. Bu tekniği tüm hastalara uygulamaya çalışmak, istenmeyen sonuçlara yol açabilir. Her hasta için hep aynı teknikler uygulanırsa kimine uygun olup kimine uygun olmayacağı için başarısız sonuçlar elde edilebilmektedir. Ameliyat olmadan kepçe kulak düzeltme teknikleri çok riskli olduğundan her hasta için uygun olmayacağından tavsiye edilmemektedir.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi