FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

RİHANNA, RİMOWA’NIN YENİ KAMPANYASINDA!

Patti Smith’in orijinal bir şiirinden sonra “Never Still” başlıklı yeni kampanya, efsanevi müzisyen ve sanatçının yanı sıra moda tasarımcısı, iş …

RİHANNA, RİMOWA’NIN YENİ KAMPANYASINDA!

Patti Smith’in orijinal bir şiirinden sonra “Never Still” başlıklı yeni kampanya, efsanevi müzisyen ve sanatçının yanı sıra moda tasarımcısı, iş kadını ve şarkıcı Rihanna ve sporcular Lebron James ve Roger Federer’i içeriyor.

Dört ikonun tümü, yalnızca içe dönük anları kucaklayarak kendi alanlarında filme alınmış. Rihanna, Gray Sorrenti tarafından çekilen ve arkadaşlarıyla çölde Airstream karavanını çıkardığını belgeleyen kendi bölümünü yönetti.

Rimowa’nın basın açıklamasında, “Her şey en aza indirildiğinde, neyin önemli olduğunu görüyorsunuz” dedi.

Rihanna, LVMH’nin sahip olduğu markanın aksesuarlarını rahat görünümüne dâhil ediyor, iki sert kutu çanta, örgülü bir kroşe bikini üstü, tüylü bir batik hırka ve hayvan baskılı kova şapka ile şekillendiriyor – ve hepimiz onun bunlar hakkında ne hissettiğini biliyoruz!

Filmden bir başka karede onu, kırmızı bir bavul ve limon rengi Lucite güneş gözlükleriyle birlikte kürklü kahverengi deri bir ceket içinde görüyoruz.

Kampanyanın tamamı boyunca, Rihanna’nın gerçekten “asla hareketsiz” olduğu ve hareket halindeyken her zaman kendine özgü cesur görünümüne sadık kaldığı gerçeğine işaret eden enerjisinin titreştiğini hissedebilirsiniz.

Lüks marka Rimowa Rihanna, Lebron James, Roger Federer ve Patti Smith’i içeren kampanya videosunu paylaştı.

“Eşi görülmemiş bir duraklama döneminde Rihanna, LeBron James, Roger Federer ve Patti Smith seyahat beklentilerini ve deneyimlerini yeniden tanımladılar.

RIMOWA’nın yeni kampanyası, Patti Smith tarafından yazılan ve anlatılan bir şiir ile Jamie xx’in özel bestesini içeren, amaçlı yeni bir hareket çağını kucaklayan dört küresel ikonun yolculuğunu paylaşıyor.”

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi