FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

OFİSE DÖNÜŞ İÇİN PODYUM ONAYLI 14 STİL TÜYOSU

Hala bazılarımız evden çalışmaya devam etsek de, ofise dönüş yolu gözükenlerimiz var. Çok uzun bir zamandır ilk kez ofise dönüş hissi, sabahın …

OFİSE DÖNÜŞ İÇİN PODYUM ONAYLI 14 STİL TÜYOSU

Hala bazılarımız evden çalışmaya devam etsek de, ofise dönüş yolu gözükenlerimiz var. Çok uzun bir zamandır ilk kez ofise dönüş hissi, sabahın erken saatlerinde güvendiğimiz dumanı tüten kahve gibi demleniyor.

Ofisler, çalışanları giderek daha fazla iş yerine gelmeye davet ediyor ve geleneksel eğitim öğretim yılı başladı. Bir yanımız evde eşofmanlarla çalışmaya alışsa da, ofiste çalışmak için ne giyileceğini düşünmenin zamanı geldi. (Akıllıca seçilmiş bir üst ve görünmeyen şort görünümünün rafa kalkmasına az kaldı.)

İşyerine ilk kez giren mezunlar ya da iş değiştirenler bir ofis kimliği oluşturmak üzere olacaklar. Zoom’da görüşen çalışma arkadaşları ise uzun bir zamandan sonra kurumsal bir ortamda buluşacak. Alıştığımız rahat görünümden kurumsal görünüme geçerken, benlik duygunuzu kaybetmeden ve iş yeri kurallarına uyarak bir stil yaratma konusunda zorlanabilirdiniz. Ama Elle’den nazik bir dürtme ile podyumdan ilhamla bu oldukça kolay olacak; söz veriyoruz!

Sonbahar-Kış 2021 için tasarımcılar, kurumsal kıyafet dünyasını aydınlatmak ve cesaretlendirmek için ofis gardırobuna umutlu bir yaklaşım getirdiler.

Yeni sezonda ofis görünümü için bir yönlendirmeye ihtiyacı olanlara bir stil rehberi hazırladık. Podyum onaylı stil tüyolarımız ile 9’dan 5’e mesai görünümünüzü şekillendirin.

OFF WHITE İLE TAKIM OYUNU
Evet klasik ceket ve etek takımın yeri çok başka fakat arada bir heyecan da gerekebilir. Kişiliğinizin farklı bir yönünü yansıtmak için biraz dokunuş katmaya ne dersiniz? Farklı kumaş, kesim, renk ya da desende seçenekler ile takım oyununa kendi imzanızı atın.

FOTOĞRAF: OFF WHITE

XXL ÇANTALAR İÇİN BALMAIN
Telefon, kahve matarası, dizüstü bilgisayar, ajanda, iş çıkışı yemeği için topuklular derken kol çantanız bir bavula dönüşebilir. Bu nedenle senenin en popüler trendini çok seveceksiniz. Ekstra büyük boy çantalar ile sabah çantamıza hangisini koymasam derdi son buluyor.

FOTOĞRAF: BALMAIN

GIAMBATTISTA VALLI’NIN USLU ELBİSELERİ
Naifliğiyle dikkat çeken kusursuz ofis elbiseleri… Risk almadan, şıklığıyla göze çarpan bu elbiseler mutlaka bir gün lazım olacaktır. Ne giyeceğinizi bilemediğiniz o toplantı için bu uslu elbiseler risksiz bir seçim olur.

FOTOĞRAF: GIAMBATTISTA VALLI

MICHAEL KORS’UN CESUR CEKETİ
Kışlık kaban seçmenin heyecanına kim karşı koyabilir? Ben değil sevgili okur. İş sizi hafta boyunca geçirecek birini seçmeye gelince, klasik bir şey seçmeye direnin.
Michael Kors’un sizi cesaretlendirecek desenlerde seçenekleri gibi kişiliğe hitap eden bir seçenek bulmak için kendinize meydan okuyun.

FOTOĞRAF: MICHAEL KORS

PRADA’NIN AKILLI KATMANLAMASI
Doğru parçaların bir araya getirilmesiyle oluşan kompozisyon, uzun zamandır mutlu bir görünüm ortaya çıkarmıştır. Bir ofis görünümünde kullanıldığında, eğlenceyi ve korkaklığı daha kurumsal parçalarla eşleştirdiğinizde gerçekten kendini gösterebilir. Prada’nın Sonbahar/Kış 2021 defilesinde, klasik terzilik kolları yukarı çekilerek, yeniden tasarlandı; grafik baskılı kazaklar ve pastel pembe bluzlar üzerine kombinlendi.

FOTOĞRAF: PRADA

MSGM İLE SPORTİF PASTEL
Ofis stilinin renkleri siyah, kahverengi, lacivert, gri… Okurken biraz kasvet basmış olabilir. Tam da bu nokta da imdadımıza pastel tonlar yetişiyor. Ofis stiline yeni bakış açısı getiren pasteller, size de farklı bir enerji katacak.

FOTOĞRAF: MSGM

KUSURSUZ SİLUETİ DAVID KOMA’DAN İLHAMLAYIN
Düz bir elbisesinin zamansızlığı hakkında artık konuşmamıza bile gerek yok. Ofise uyarlamaya ne dersiniz? Vücuda oturan (fazla seksi olmamasına dikkat ederek) bir elbise her durumun kurtarıcısı olur; gergin toplantılar, heyecanlı sunumlar, mutsuz pazartesiler…

FOTOĞRAF: DAVID KOMA

SAINT LAURENT’İN SİNSİ AKSESUARI
Parıldayan zincir ya da kalın deri kemerler gibi küçük parçaları ofis kombini üzerine takarak, kasvetli görünümünüze kişilik ve eğlence duygusu katın. Pazartesi sabahı giyinmek hiç bu kadar keyifli olmamıştı.

FOTOĞRAF: SAINT LAURENT

GUCCI’NIN ÖZENLİ İŞ ÇANTASI
“Şık iş çantası” dediğimiz aksesuar hepimizin dolabında var. Belki uzun süredir gardırobun bir köşesinde duruyor, belki de satın almak için bakınıyorsunuz. Şık ve kaliteli bir çantayı masaya koymak, çok havalı olabilir, yalan yok. Gucci’nin tam olarak bunun için yarattığı siluetleri inceleyin.

FOTOĞRAF: GUCCI

ROW’UN HER ŞEY DÂHİL GÖMLEĞİ
Mary-Kate ve Ashley Olsen’in The Row’u, kurumsal giyimde daha şık bir görünüm arayan çalışan kadınların hızla tercihi haline geldi. Oversize bu gömlekler rahatlığından ödün vermeyenler için mükemmel bir seçenek olacak. 9 ve 5 görünümlerine yeni bir bakış açışı…

FOTOĞRAF: THE ROW

LOUIS VUITTON’DAN GÜNDÜZDEN AKŞAMA
Ofise geri dönmek, aynı zamanda sizi toplantı odasından akşam buluşmasına götüren iş sonrası içeceklere ve planlama görünümlerine dönüş anlamına gelir. Saat 17.00’de büyük bir gösteri başlatmadan önce, şık bir kruvaze blazer ceket içine en sevdiğiniz parti elbisesini neden gizlemiyorsunuz? Louis Vuitton gibi gece elbiseniz ya da eteğiniz üzerine ceket giyerek, havalı bir görünüm elde edin.

FOTOĞRAF: LOUIS VUITTON

VALENTINO’NUN TATLI TAŞIMA ÇANTASI
Pratik cephede, sabah işe giderken A’dan B’ye tüm bu temelleri koyman için gereken şey geniş bir çantadır, ancak taşıdığınız tek çanta bu olmak zorunda değildir. Aksesuar alanına giriş yapan tatlı bir çapraz vücut çantasını ofis görünümünüze asıl dahil etmekten çok memnun olacaksınız. Valentino’nuya bakın; ofis kartınızı ve telefonunuzu taşımak için mükemmel seçenekler sunuyor.

FOTOĞRAF: VALENTINO

CELINE’İN ŞIK TERZİLİĞİ
İş dünyası için iyi bir terzilik ile hazırlanmış bir ceket ve pantolon hala çok önemli. Yüksek belli pantolonlarla büyük boy uzun bir blazer tercih ederek kurtarıcı kombininizi yapın. Asimetrik kısa üst yeni bölüm müdürünüzü pek memnun etmeyebilir, o yüzden bu bölümü sizin yaratıcılığınıza bırakıyoruz. Tüyo vermek gerekirse; Celine’in iyi terzi işçilikli takımlara yaklaşımı dikkate değer.

FOTOĞRAF: CELINE

JACQUEMUS’UN ZEKİ RENGİ
Belki de evden çalışma rutininin tadını çıkarmaya alışan birçok kişiden birisiniz ve bu nedenle sabah 9 mesaisine geri dönmek hiç de cazip değil. Reçetemiz ne mi? Renk. Ruh halinizi yükselten parlak renklerle sunulan ofise hazır silüetler, alarmınız ses çıkarmadan çok önce yataktan çıkmanızı sağlayacak. İlham almak ve tam görünüm için Jacquemus’a bakın.

FOTOĞRAF: JACQUEMUS

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi