FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Evde Kulak Çubuğu Paketleyerek Para Kazanmak

Evde Kulak Çubuğu Paketleyerek Para Kazanmak

Evde Kulak Çubuğu Paketleyerek Para Kazanmak

Evde yapılıp ek gelir getiren işleri sizler için durmadan araştırmaya devam ediyoruz. Bu yazımızda evde kulak çubuğu paketleyerek nasıl para kazanacağınızı detaylarıyla anlatmaya çalışacağız. Günümüzün en önemli sorunlarından biri haline gelin işsizlik veya işiniz olsa dahi geçim derdini azda olsa hafifletecek olan ek işler gün geçtikçe popülerleşiyor. Ev hanımlarının mutfak masrafları için öğrencilerin ise harçlık için yaptıkları bir iş olan kulak çubuklarını paketleme işinden sizde para kazanabilirsiniz.

Evde Kulak Çubuğu Paketleme İşini Nasıl Bulabilirim?

Bu işi bulmak için öncelikle internette araştırma yaparak kulak çubuğu üreten firmaları tespit etmeli ardından iletişim bilgilerini not alarak sırayla telefon ederek evde kulak çubuğu paketleme işini verip vermediklerini öğrenebilirsiniz. Bulunduğunuz ilde kulak çubuğu imalatı yapan firmalar varsa bizzat gidip görüşmeniz sizi daha şanslı konuma getirecektir çünkü firmalar kargo masrafı ile uğraşmak istemeyebilir. Bir başka kulak çubuğu paketleme işi bulma yöntemi olarak sayfamızın aşağısında bulunan yorum kısmından iletişim bilgilerinizi not bırakarak bu işi yapmak istediğinizi belirtebilirsiniz. Bu şekilde kulak çubuğu paketleme işi vermek isteyen firmalar sizlere ulaşma şansınızı arttırabilirsiniz.

Evde Kulak Çubuğu Paketleme İşi Nasıl Yapılır?

İş için anlaştığınız firma size kulak çubuklarını torbalar veya kartonlar içinde getirecek. Kulak çubuklarının yanında yine size içine yerleştirmeniz küçük kutuları ve bu kutuları kapatmak için bant verecektir. Siz kulak çöplerini firmanın istediği sayıda kutulara yerleştirip bant ile kutunun ağzını kapatacaksınız ve işlem tamamlanmış olacaktır. Yalnız kulak çöplerini istenen rakamdan az veya çok kutulara yerleştirmemeye dikkat edin. Çünkü kulak çöplerini fazla koyarsanız kutuya firma zarar edecektir ve bu durumda sizinle çalışmak istemeyecektir. Eğer kulak çöplerini kutuya az koyarsanız bu sefer müşteriler şikâyette bulunacaktır böyle bir durumda da yine kulak çöpü firması sizinle çalışmayı bırakacaktır.

Evde Kulak Çubuğu Paketleme İşi Yaparak Ne Kadar Para Kazanabilirim?

Kazanacağınız paranın miktarı anlaştığınız işin yüküne göre değişebilir. Tahmini olarak bir rakam söyleyecek olursak; 750 TL ile 1250 TL arasında değişen aylık para miktarları kazanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi