FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Evde Para Kazandıran İşler

Evde Para Kazandıran İşler

Evde Para Kazandıran İşler

Evde hangi işleri yaparsam para kazanırım diye merak ediyorsanız biz sizin evde en çok yapılan ve para kazandıran işleri araştırdık. Bizler birkaç tane iş önerisi derledik ama siz sadece bu önerilere takılmayın diğer evde yapılan ek iş yazılarımıza bakarak edinebileceğiniz maksimum bilgi edinmeye çalışın böylelikle daha çok iş fikrine ulaşabilirsiniz. Sadece iş fikri vermekle yetinmiyor aynı zamanda bu işleri veren firmalara ulaşmanız için yardımcı olmaya çalışıyoruz. Nasıl diye merak ediyorsanız yazımızın tamamını okumak size yardımcı olacaktır.

Evde tespih işi yaparak para kazanmak: Son derece basit olan bu işi hemen herkes kolaylıkla yapabilir. Yapmanız gereken belli bir sıraya göre tespih boncuklarını tespih ipine geçirmek imamesini en üste gelecek şekilde ayarlamak ve tespihe düğüm atmak. Çok kolay olan tespih yapımında kullanacağınız taşların türü ve kalitesi tespihinizin fiyatını belirleyecektir.

Evde kutu katlama işi yaparak para kazanmak: Ayakkabı üreticileri ve hediyelik eşya satışı yapan firmalar ve daha birçok farklı sektördeki firma ürünlerini paketlemek için kullandıkları kutuları ev hanımlarına yaptırmaktadır. Kutu katlama işini yapmak isteyen ev hanımları, eğer el becerinize güveniyorsanız kesinlikle başvuru yapmalısınız. Ev hanımları veya öğrenciler evde kutu katlama işi yaparak kazanacağınız para ile birçok ihtiyacınızı giderebilirsiniz.

Evde davetiye katlama işi yaparak para kazanmak: İşi olmayanlar için veya bir işi olsa da geçim sıkıntısı yaşayanlar için güzel bir ek iş olan davetiye katlama işini yaparak ek gelir sağlayabilirsiniz. Mutlu çiftlerin özel günleri için yaptırdıkları davetiyeleri bilmeyen yoktur. Düğün Nişan sezonuna girdiğimiz bu günlerde matbaalar aralıksız davetiye basımı yapmaktadırlar. İş yükünü hafifletmek isteyen firmalar ev hanımları ile anlaşarak bu işleri evlerinden çalışmak isteyenlere vermektedir. Ek iş yapmak isteyenlerin ilk yapması gereken evlere ek iş veren firmalarla anlaşma yapmaktır.

İŞVEREN FİRMALARIN SİZE ULAŞMASI İÇİN

Aşağıda bulunan yorum gönder kısmından oturduğunuz ili ve iletişim bilgilerinizi (telefon numaranızı yazmayın) not bırakarak iş vermek isteyen firmaların sizle iletişime geçmelerini sağlayabilirsiniz. Bu platformda iş dağıtmıyoruz biz sadece iş veren ve işçiyi buluşturmaya aracı olmaya çalıştığımızı bilmenizde fayda var.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi