FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Evde Mantı ve makarna yaparak para kazanma

Evde Mantı ve makarna yaparak para kazanma

Mantı ve makarna yapıp ek gelir elde etmek

Ülkemiz de ne yazık ki tek maaşla ev idare etmek oldukça çok zor bir hal aldı. Tek maaşla çalışan kişiler evlerini ne yazık ki geçindirmekte bir hayli zorlanmaktadır. Bu saye de artık ek iş fırsatlarını göz önüne alarak ev ekonomisine artık kadınlar da katkı sağlamak istemektedir. Kadınların ev ekonomisine katkı sağlaması için yemek yaparak belirli dükkanlara sattıkları görülmektedir. Aslında pek çok iş yeri öğle yemekleri ev yemekleri yemek için bazı firmalar ile anlaşma yapmaktadırlar. Bu firmalar da ev hanımlarından öğle yemekleri için yemek talep ederek her gün onların evinden yemekleri arabalar ile aldırarak firmalara bırakmaktadır. Firmalara bırakılan yemekler de genel de makarna ve mantı çeşitleri olmaktadır.

Çalışanlar öğle arasında en çok mantıyı tercih etmektedir. Bilirsiniz ki ülkemizde mantı çok sevilen bir yemektir. Çalışan kişiler de ya makarna ya da mantı yiyerek açlıklarını gidermektedir. Bu da ev hanımlarına ek iş olarak geri dönen bir durumdur. Ev hanımları günlük olarak yemek yaparak ve yaptığı yemek başına da ücret alarak ev ekonomisine kazanç sağlamaktadır. Bu durum her geçen gün daha da artarak devam etmektedir. Aslında bir diğer nedeni de dışardan fast food tarzı yemeklerden sıkılan iş yeri çalışanları ev yemeklerini bir hayli çok sevmişlerdir. Bu yüzden her geçen gün bu ev yemekleri akımı diğer dükkanlara ve büyük firmalara sıçrayarak devam etmektedir. Bu da haliyle ev hanımlarına ekstra iş fırsatı olarak devam eden bir süreçtir.

Ev hanımları mantıyı günlük olarak değil de daha önceden hazırlayarak yemeğini yapmaktadır. Bütün maliyet ev hanımlarına aittir. Bu yemekleri alan kişi de ev hanımlarından hem maliyetini hem de karını koyarak bir ücret ödemektedir. Eğer ki yemeklerin yapılması için malzemeleri bu işi veren firma karşılar ise sadece bu işin yapılması için bir ücret ödemek zorunda kalabilir. Ne kadar çok yemek yapar iseniz o kadar çok para kazanırsınız.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi