FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Istanbul Büyükşehir Belediyesi üç boyutlu yazıcılarla ev yapıyor

Istanbul Büyükşehir Belediyesi üç boyutlu yazıcılarla ev yapıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bir iştiraki olan İSTON 1986 yılında geleceğin estetik şehirlerini yenilikçi bir anlayışla inşa etme amacıyla kurulmuştu ve bügün üç boyutlu evler inşa edebiliyor.

İlk ev İstanbul Tuzla’da inşaa edildi. Üç boyutlu evler çevreci, estetik daha az maliyetli, daha şık ve daha hızlı inşa ediliyor.

İstanbul Tuzla’da inşa edilen 155 metrekarelik evin dış kaba inşaatı sadece 1 haftada tamamlandı. Evin inşaatında yerli üretim olan üç boyutlu yazıcı robot kullanıldı. Evin inşaatında İSTON arge ekibinin depreme son derece dayanıklı olarak beyan ettiği özel formülün kullanıldığı bildirildi.

Evin inşaatında kullanılan malemelerde %30 tasarruf edildiği bildiriliyor.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi