FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

İkizler Burcunda Merkür Retrosu

Merkür 31 Mayıs 2021 tarihinde İkizler burcunda retro hareketine başlıyor ve 24 Haziran 2021’e kadar da devam edecek. Artık çoğumuz Merkür …

İkizler Burcunda Merkür Retrosu

Merkür 31 Mayıs 2021 tarihinde İkizler burcunda retro hareketine başlıyor ve 24 Haziran 2021’e kadar da devam edecek. Artık çoğumuz Merkür retrosu neler getirir biliyoruz. Lakin genel kanı Merkür’ü doğum haritasında Retro olanlar bu süreçten etkilenmeyecek üzere bir yanlış algıdadır. Aslında onlarda herkes kadar Merkür’ün retro yaptığı vakitteki aksaklıklardan nasibini alırlar. Fakat ortada bir fark var. Merkür’ü zati natal haritasında retro olduğu için o şahıslar aslında bu güçlere alışıktır. Yani hayat akışlarında hem iletişimsel alanda hem elektronik ve teknolojik aygıtları kullanırken başka insanlara nazaran bir ölçü daha problem yaşayabiliyorlar. Bu nedenle bu devirdeki aksaklıkların farkına öbürleri kadar çok varamayabilirler.

Pekala, kimler daha çok etkilenecek bu süreçten? Bu süreçten en çok etkilenecek olanlar değişken burçlar olan İkizler, Başak, Yay ve Balık burçlarında yükselenleri, Güneşleri, zirve noktaları (MC) yahut Merkür gezegenleri olanlar olacaklar.

Merkür retrosunda nelere dikkat etmeliyiz?

Bu vakit zarfında yazılı ve kelamlı irtibatta zahmetler yaşanabilir, teknolojik aksaklıklar oluşabilir. Elektronik aygıtlarda arızalar meydana gelebilir. Fakat yeni bir aygıt almak da hiç akla yatkın bir vakit dilimi değildir zira Retro bittikten sonra bu eşyadan hiç mutlu olmadığımızı fark edebiliriz. Yeni bir aygıt almak için ya da bir mutabakat imzalamak için mümkünse retronun bitmesini beklemek daha makul olacaktır.

Bir kelam söylemeden evvel iki defa düşünmemiz gereken, bir yazılı mutabakat imzalamamız gerekiyorsa ince eleyip sık dokumamız gereken bir vakit diliminden geçiyoruz. Şayet Merkür retrosundan evvel başlanmış bir işin imza süreci kelam konusu olursa o vakit bu süreçte çok huzursuz olmanız gerekmez. Lakin bu mühlet zarfında yeni bir iş, muahede, mukavele durumu kelam konusu olursa o vakit dikkatli davranmakta, hususları ince eleyip sık dokumakta fayda var. Birebir vakitte bu Merkür İkizler burcunda yani irtibat burcunda retro yapacağı için özellikle irtibat kurarken kime ne yazdığımıza dikkat etmemizde fayda var. İrtibat kazaları sıklıkla yaşanabilir.

Tekrar Merkür Retrolarının en büyük klasiği de bu süreçte dönen, yazan, yine birlikte olmak isteyen eski sevgililerdir ancak Merkür retrosuyla gelen Merkür retrosuyla gidebilir. Bunu göz önüne alarak bu süreci geçirmeniz yerinde olacaktır.

Astrolog Ceylin Çelebi

Instagram: astrolifeceylin madamastro

YouTube

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi