FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Evinizde Tütün Sigara Sararak Para Kazanın

Evinizde Tütün Sigara Sararak Para Kazanın

Evinizde Tütün Sigara Sararak Para Kazanın

Ülkemizde sigara içme oranı ne yazık ki Avrupa ülkelerine oranla bir hayli yüksek. Sigara her ne kadar sağlığa zararlı olsa da sigara fabrikalarında çalışan veya evde tütün saran vatandaşlarımıza iş kapısı olma gibi faydalı işlere de ön ayak oluyor. 80 milyonluk ülkemizin büyük bir çoğunluğu gençlerden oluşuyor ve gençler arasında sigara kullanımı oldukça popüler. Yüksek bir iş potansiyeline sahip olan sigara sektöründen sizde evinizde tütün (sigara) sararak veya doldurarak para kazanabilirsiniz.

Ülkemizde Tekel ürünü sigaraların son zamanlarda giderek artan fiyatları sebebiyle vatandaşlar farklı alternatiflere yöneldiler. Bu alternatiflerin başında gelen ve gittikçe kullanımı artan açık tütün satışları gittikçe artıyor. Uygun fiyatı ile sigara tiryakilerini cezbeden tütün her ne kadar genellikle açık olarak kilo ile satılsa da sigara sarmaya vakti olmayan veya tütün sarma ile uğraşmak istemeyen sigara tiryakileri tütüncülerden hazır sarılmış sigara talebinde bulunuyorlar.

Artan hazır sarılmış tütün sigara talepleri doğrultusunda tütüncüler başta kendi evlerinde bu ihtiyacı karşılamaya çalıştılar. Fakat günümüzde tütüne yönelen insan sayısı o kadar arttı ki tütüncüler tek başına veya ailesi ile bu talebe yetişemez oldu. Tütün satan esnaflar bu talebe yetişebilmek için ister istemez ücret karşılığı başkalarına tütün sardırmaya veya sarılmış sigaraları üreten vatandaşlardan satın almaya başladılar.

Eğer sizin de boş vaktiniz varsa veya işsiz durumda olup paraya ihtiyacınız varsa evinizde tütün doldurarak hatırı sayılır bir ek gelir elde edebilirsiniz hem de kendi işinizin patronu olmuş olursunuz. Üstelik bu işi yapmak oldukça basit! Tek ihtiyacınız bir tütüncü dükkânı ile anlaşmanız. Eğer bir tütüncü bulup anlaştıysanız artık az miktar bir parayla satın alabileceğiniz kadar tütün almak, bu tütünleri doldurmak için sigara filtresi dediğimiz makaron almak ve bir tütün doldurma makinesi almak. Tütün sarma makinesi dediğimiz alet çok basit ve ucuz bir araç, fiyatı 5 ile 20 TL arasında değişebilir.

Peki bu işi yaparsam ne kadar para kazanabilirim diye sorduğunuzu duyar gibiyim. Kaba bir hesap yapacaksak eğer. Tütünün kilosu 150-200 TL arasında değişiyor. Makaron kutusu ise 5 TL (bir adet boş filtre kutusunda 200 adet filtre olur) yani 10 paket sigara sarılabilir bir paket makaron kutusu ile. Tütün sarma makinesi ise daha öncede belirttiğim gibi 5 ile 20 Lira arasında değişiyor. Fiyatlar konusunda artık bilgi sahibi olduğumuza göre hesabımıza geçebiliriz.

1 Kilo Tütün 200 Lira aldığınızı varsayalım. 1 Kilo tütün ile en az 60 paket sigara sarabilirsiniz. Bu da demektir ki 6 tane makaron kutusu alacaksınız; 30 liraya tekabül eder. Sigara sarma makinesi ise 10 TL aldığınızı varsayalım (bir kereye mahsus alacaksınız artık devamlı bu makineyi kullanacaksınız). Toplam masrafınız 240 TL oldu ki yaptığımız hesap en pahalı olacak şekilde hesaplandı. Siz bu 60 paketin tanesini 6 Liradan tütüncüye satarsanız 360 TL eder toplamda. Yani 120 TL kar etmiş olursunuz. Tütün sarma işinin çok kolay olduğunu daha öncede belirtmiştim (1 paket sigarayı ortalama 5 dakikada sarabilirsiniz).

Günde birkaç saat bu işe ayırarak iyi miktarda para kazanabilirsiniz. Sizde eğer evde sigara sararak para kazanmayı düşünüyorsanız yorum kısmından iletişim bilgilerinizi paylaşarak işverenlerin size ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Feyyaz dedi ki:

    istanbul pendik kartal maltepe Karton sınırı olmaksızın A kalite sarma sarılır.

    GSM : 0541 721 80 70

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi