FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Evde Tesbih Dizme İşi

Evde Tesbih Dizme İşi

Evde Tesbih Dizme İşi

İnsanlar hayatlarını devam ettirmek için çalışmak zorundadır. Bunun için de çevrelerinden ve internetten kendilerine para kazanmak için alternatif işler bulmaktadırlar. Bu işlerle harçlığını çıkaranlar olduğu gibi ev geçindirenler de vardır. Bunu için öncelikle evde tesbih dizme işi yapmaya karar vermek gerekir. Karar verildikten sonra yapacağınız iş ile ilgi iş ilanlarını gözden geçirmek gerekir. İnternet ortamı bunun için oldukça uygun bir yoldur. İnternet üzerinden yapabileceğiniz gibi özellikle büyükşehirlerde şirketler aracılığıyla da bulabilirsiniz bu işi. Ayrıca özellikle turistlerin çok gezdiği mekanlara yakın yerlerdeki turistik eşya satan işyerlerinin olduğu bölgelerde bu işi bulmamız daha kolay olacaktır. Bu iş sürekli turist gelen bölgelerde yıl boyu hiç bitmeyen ve sürekli yapılabilecek ve gelir getirebilecek bir iştir. İşi ayarladıktan sonra sıra bu işi pratik bir şekilde yapmanın yollarını bulmaya çalışmaktır. Bulduğunuz iş evde tesbih dizme işi ise bununla ilgili pratik yollar deneyerek en kısa şekilde nasıl yapacağınızı bulabilirsiniz.

Evde Tesbih Dizme İşi Nasıl Yapılır?

Evde tesbih dizme işi yapmaya karar verdiyseniz ve bununla ilgili birileriyle irtibata geçtiyseniz önce elinize malzemeler gelecektir. Bu malzemeler tesbihin ana malzemesi olan boncuk veya taş daha sonra imame ve ip olacaktır. Bu malzemeleri teslim aldıktan sonra işinize başlayabilirsiniz. Dizeceğiniz sayının ve tesbihin ana malzemesinin de kazancınız üzerinde etkisi olacaktır. 99’luk tesbih 33’lük tesbihe göre daha fazla fiyata yapılmaktadır. Yine taş ve gümüş tesbih boncuk tesbihlere göre daha fazla kazan getirir. Bu işte dikkat edilmesi gereken en önemli husus tesbih sayılarının tam olmasıdır. Sayıya göre boncuklar dizilir en son imame takılır ve tesbih tamam olur.

Evde Tesbih Dizme İşi Ne Kadar Gelir Getirir?

Tesbih dizme işi tek başına yapılırsa ortalama bir para kazanılır. Fakat bunu yakınızda bulunan kişilerle birlikte yaparsanız daha fazla para kazanma şansınız vardır. Bunun için önce siz başlayıp bu işi seri halde yapmayı öğrenip sonra da bulduğunuz kişilere iş ayarlayıp onlardan kişi başına ek gelir alabilirsiniz. Tesbih dizme işinde sizin performansınız alacağınız ücreti belirleyecek yegane unsurdur.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. rabia dedi ki:

    merhaba evde tesbik çizebilirim ulaşırsanız çok memnun olurum

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi