FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

DAVID BECKHAM MAKYAJ SANATÇISI OLDU

Kızı Harper Seven’ı makyaj sanatçısı olarak belirleyen Victoria Beckham, şimdi ise eşi David Beckham’ı seçti! Instagram hikayeleri üzerinden bir …

Kızı Harper Seven’ı makyaj sanatçısı olarak belirleyen Victoria Beckham, şimdi ise eşi David Beckham’ı seçti! Instagram hikayeleri üzerinden bir seri paylaşan Victoria Beckham, Victoria Beckham Beauty markasının yeni kampanyasının sahne arkası görüntülerini paylaştı. Ken Paves’in saçlarını yaptığı seride, David Beckham ise Victoria Beckham’ın makyajını yaptı!

Victoria Beckham Instagram Hikayesi

“Yerel bir makyaj sanatçısı buldum… İyi çalışıyor gibi!” yazan Victoria Beckham, David Beckham’ın kendisine ruj sürerken bir fotoğraflarını paylaştı. Futbol oyuncusu olan, kendi takımına sahip olan ve iç giyim modeli olan David Beckham şimdi ise özgeçmişine ‘makyaj sanatçısı’ kariyerini ekleyebilir!

David’in tüm makyajını uygulamadığını itiraf eden Victoria Beckham, yine de eşinin iyi bir iş çıkardığını vurguladı. Beckham ailesindeki makyaj görevinin yakında Brooklyn, Romeo ve Cruz’a da devredileceğine eminiz!

Daha önce de Victoria Beckham’ın çekimlerine yardım eden David Beckham, Victoria Beckham Beauty’nin bir reklam kampanyasını yönetmişti. “Miami’de Victoria Beckham Beauty çekimlerindeyiz. Muhteşem saç stilisti Ken Paves ve bugünkü direktörüm yanımda,” diyen Victoria Beckham, “O çok iyi. Her zaman arkamda. Yönetmenim hep yanımda” diye ekleyerek eşi David Beckham’a gönderme yapmıştı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi