FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

BVLGARI MAGNIFICA KOLEKSİYONUNA BİRİNCİ BAKIŞ

İtalyan lüks mücevher markası Bvlgari’nin 3-4 Haziran tarihlerinde “Magnifica” High Jewelry koleksiyonunun tanıtımı için Milano’da görkemli bir …

BVLGARI MAGNIFICA KOLEKSİYONUNA BİRİNCİ BAKIŞ

İtalyan lüks mücevher markası Bvlgari’nin 3-4 Haziran tarihlerinde “Magnifica” High Jewelry koleksiyonunun tanıtımı için Milano’da görkemli bir aktifliğe imza attı. Chiara Ferragni, Ester Exposito, Jaime Lorente Lopez üzere isimlerin özel olarak ağırlandığı davette Serenay Sarıkaya’da yer alarak zarafetiyle bizi mest etti. Küresel ölçekte başarılı projeler gerçekleştiren marka, dün aktifliğin çabucak akabinde koleksiyonun tanıtıldığı bir görüntü yayınladı. Vittoria Ceretti, Lily Aldridge, Solange Smith ve Blesnya Minher üzere isimleri bir ortaya getiren görüntünün art planında Andrea Bocelli’nin harika sesi eşlik etti. İtalya’nın en ikonik noktalarından olan Galleria Vittorio Emanuelle II’yi defile alanına çevrildiği sinemada başrolü eşsiz işçiliğe sahip mücevherler oynuyor. Cam tonoz çatısı ve mozaik tabanı ile İtalya’nın kalbinde yer alan Galleria Vittorio Emanuelle II’nin doğuşu 1865 yılına dayanıyor ve Belle Époque’un cazibesini ve zarafetini somutlaştırıyor.

Daha evvel gün yüzüne çıkmayan 122 mücevher tasarımı, İtalyan zanaatkarların ustalıklarından gurur duyduğu emeklerine ise bir övgü niteliğinde! Koleksiyon Roma’nın dokusu ve kentin tarihi alt yapısından izler taşıyor. Göz alıcı minimal ayrıntılar ve incelikle tek tek dizilen nadide taşlar İtalyan ustalığının uzmanlığını gözler önüne seriyor. Bvlgari 350 modülden oluşan bu seçkisi, baş yapıtlar listesine ismini yazdırmaya aday.

Markanın mücevher dizayncısı Lucia Silvestri koleksiyonla ilgili ayrıntıları şu sözlerle lisana getirdi: “Geçtiğimiz sene pandemiden etkilenen ülkeler ortasında İtalya birinci sıradaydı. Memnun olmanın ne demek olduğunu unuttuğumuz, hüzne boğulduğumuz günler yaşadık. Bu süreçte sevinçte kalmayı, hayattan zevk almayı unuttuk. Renkler bizce neşeyi yaratmanın en hoş yolu! Bir rengin gücü, uyandırdığı his ve hoşluk beşere düzgün gelir onu düzgünleştirir. Biz de bu gayeyle yola çıkarak, vakitsiz bir koleksiyona imza atmak istedik. Bu seferki mücevherlerin başkalarından farkı en pahalı taşlarla donatılması!”

Magnifica koleksiyonunun ilham perisi, Roma’da Antik ve Yakın tarihin ihtişamın ismi manasına gelen gözü pek ve korkusuz kadınlar! Bunun yanında, var olan fikri gerçeğe dökmek için iki değerli isimden etkilenildi. Bunlardan biri 16. yüzyılın ressamlarından Artemisia Gentileschi. Lucia Silvestri, sanatkarın eşsiz tasarım kalemine sahip, klâsik eserler yaratma konusunda usta bir ressam olduğunu lisana getiriyor. Oburu isim ise ölümsüz mimar Zaha Hadid. 2016 yılında, özel bir edisyon kapsamında markayla iş birliği yapan ünlü mimar, B.zero1’in etkileyici bir tasarım ikonu haline gelmesini sağladı. Hadid’in öncü mimari çizgisini mücevherle buluşturan birliktelikle ilham ve yenilik yine mana kazandı. Lucia Silvestri Hadid için şunları söylüyor : “Onu tanıma bahtını edindiğim için çok şanslıyım, onunla birlikte bir koleksiyon yaratmak benim için şerefti!”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi