FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Pratik Ev Dekorasyon Fikirleri 2021

Yaz aylarının sahip olduğu güç ve etkiyi, yazlık olarak kullandığınız konutlarınızın her köşesinde uygulayabilmeniz epey kolaydır. Bunun için …

Pratik Ev Dekorasyon Fikirleri 2021
  • Pratik Ev Dekorasyon Fikirleri 2021 Yaz aylarının sahip olduğu güç ve etkiyi, yazlık olarak kullandığınız konutlarınızın her köşesinde uygulayabilmeniz epey kolaydır. Bunun için hakikat dekorasyonları uygulamanız kafidir. Pekala yazlık meskenler için nasıl dekorasyonlar uygulanabilir? Evlerinizde yazın gücünü yansıtmanızı sağlayacak dekorasyon fikirlerinin ayrıntıları haberimizde. 

    Yazlık meskenlerin dekorasyonunda farklılık oluşturabilmek, hakikat renk – desen ve tasarımlarıkullanmakla mümkündür. Mesken içerisinde hem yazın gücü yansıtılabilir hem de sade bir dekorasyon oluşturulabilir. Yazlıklar için yapılan dekorasyon teklifleri sadece salonlar için değil, meskenin öteki kısımları için de geçerlidir. Bu dekorasyonları uygularken duvar, perde, nevresim grupları, minder ve koltuk örtüleri üzere pek çok kesimde o yazın trend açık renk ve desenlerini tercih etmeye ihtimam gösterin.

     

    Bu yaz için öne çıkan açık tonlar turuncu, sarı, mavi ve yeşil oluyor.

     

    Desen hususundaysa kısım, yaprak ve çiçek dizaynları tercih edilebilir.

     

    Yazlık meskenlerin mevsim kaidelerine uygun halde düzenlenip temizlenmesi ve dönem trendlerine uygun üslupta bir dekorasyona sahip olması değerlidir.

     

ev dekorasyon fikirleri

ev dekorasyon fikirleri

Peki yazlık evler için nasıl bir dekorasyon uygulanabilir?

YAZLIKLAR İÇİN DEKORASYON FİKİRLERİ

Geçen sezondan bu yana trend desenler arasında floral desen yer alıyor. Floral desenler, özellikle klasik mobilyalarla şık bir uyum sağlıyor. Çünkü bu birleşimden nostaljik bir hava oluşabiliyor. Daha modern veya minimalist parçalarla birleştirildiğinde ise eklektik dekorasyon oluşturulmuş oluyor.

ev dekorasyonu fikirleri

ev dekorasyonu fikirleri

Yatak odası dekorasyonunda farklılıklara yönelinebilir. Yataklar kış boyunca pencere önlerinden uzak kalır. Ancak bahar ve yaz ayları için yatakların konumu tam olarak pencere önleri olur. Dinlenme alanları güneşi rahatlıkla görebiliyor olmalı. Bu insan vücudu için verimlidir.

Pratik Ev Dekorasyon Fikirleri 2021

pratik ev dekorasyon fikirleri

pratik ev dekorasyon fikirleri

Duvar renklerinde de daha canlı tonların tercih edilmesi gerekir. Pastel ve soft renklerden uzak durulmalıdır. Tıpkı koltuk, nevresim kumaşlarında ve minder yüzlerinde olduğu gibi duvarlarda da doğayı temsil eden desenler kullanılabilir. Bunun için canlı duvar kağıtları tercih edilebilir.

Banyo dekorasyonunda, 1990’ların modasına yönelinebilir. Pratik Ev Dekorasyon Fikirleri 2021 Duvar taşları üzerinde çiçek desenleri kullanımı, bahar dekorasyonunda 2020 sezonu için oldukça şık duracaktır. Bunun dışında doğal taş desenli çanak lavabolar ile canlı renklerde havlular ile de dekorasyon tamamlanabilir.

ucuz ev dekorasyon fikirleri

ucuz ev dekorasyon fikirleri

Mutfağınız dekorasyonunda ise dolaplara yönelinmelidir. Dolaplar için renk olarak ekru, bej, krem ve beyaz tonları ideal olacaktır. Mutfak pencereleri önüne renkli plastik kaplar içerisine yerleştirilmiş çiçekler yerleştirilerek, doğal bir ortam oluşturulabilir.

2020 yılında modada olduğu kadar dekorasyonda da trend renk klasik mavi olarak belirlendi. Klasik maviyi bahar dekorasyonunda kullanırken, beyaz ile uyumundan yararlanılabilir.

Daha doğal bir ev ortamı oluşturmak için ahşap dekorasyonundan yararlanılabilir. Doğal ahşaptan yapılan yemek masaları, koltuk modelleri, ince kilim ve hasır modelleri istenilen doğallığın oluşmasını sağlar.

ev dekorasyon fikirleri 2020

ev dekorasyon fikirleri 2020

Yazlık evlerde mobilya satın alırken konfora ve hafifliğe önem verin. Ayrıca kalabalık değil az eşyalı bir oda dekorasyonu uygulayın. Bu sebeple kolay taşınabilen, yeri değişebilen ve neme dayanıklı mobilyalar satın alın. Keten, nefes alan kumaşlardandır.

Pratik Ev Dekorasyon Fikirleri 2021

Yazlık evlerde eşyaların kolay yerleşip hareket ediyor olmasıyla birlikte pratik olmaları da önemlidir. Bu yüzden her şeyi kolay temizlenebilen parçalardan seçin. Örneğin perdeleriniz kolay çıkarılabilen modellerden olmalı. Hasır perde, bambu ve stor bu anlamda doğru tercih olur.

Mutfağınız dekorasyonunda ise dolaplara yönelinmelidir. Dolaplar için renk olarak ekru, bej, krem ve beyaz tonları ideal olacaktır. Mutfak pencereleri önüne renkli plastik kaplar içerisine yerleştirilmiş çiçekler yerleştirilerek, doğal bir ortam oluşturulabilir

ev dekorasyon fikirleri kendin yap

ev dekorasyon fikirleri kendin yap

ev içi dekorasyon fikirleri

ev içi dekorasyon fikirleri

Odalara şıklık katan bir başka şey ise aydınlatmalardır. Ayaklı vantilatörler ve tavan pervaneleri hem evde hava akımını sağlar hem de klima etkisi vererek şıklık katar. Bu modellerin serinletmek kadar sıcaklık verme etkisi de vardır.

küçük mutfaklarda
yatak odası
eski eşyaları
ev dekorasyonu fikirleri
ihtiyacınız olanı
mutfak banyo
duvar kağıdı
hayal gücü
yaratıcı fikirler
pratik dekorasyon fikirleri
yatak odalarınız
kendiniz yapmanız
kendin yap
yapmanız gereken
dekore etme
duvar dekorlarıyla
dekorasyon fikri
geri dönüş
aynı zamanda
zorunda değil
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi