FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

New York Moda Haftası 2019-20 sonbahar kış trendleri

Yüksek boyunlu fırfırlar Balıkçı yakalar, 2019-20 sonbahar kış devrine, Viktorya formuyla büyük bir değişikliğe uğrayarak geliyor. Sonbaharın …

New York Moda Haftası 2019-20 sonbahar kış trendleri

Yüksek boyunlu fırfırlar

Balıkçı yakalar, 2019-20 sonbahar kış devrine, Viktorya formuyla büyük bir değişikliğe uğrayarak geliyor. Sonbaharın en beğenilen koleksiyonlarına hava katan romantik dantelleri, fırfırları ve çiçek desenlerini düşündüğünüzde, bu yüksek boyunlu fırfırların ne kadar cool görünebileceğini kestirim eder misiniz? Trende öncülük eden koleksiyonlardan Marc Jacobs ve Brock Collection’ın fırfırları gözümüze biraz büyük gözükse de Tory Burch’ün şık dizaynları gardırobunuzun vazgeçilmezi olabilir.

Tüylerin yükselişi

Her gün daha fazla lüks markanın gerçek kürk kullanmama kararı alması, modanın tüylere dönmesine sebep oldu. Renkli, cazip ve abartılı tüyler, 2019-20 sonbahar kış koleksiyonlarından rüzgar üzere geçti. Prabal Gurung’un rengarenk ve Oscar De La Renta’nın bembeyaz tüyleri birer istek objesi olmaya adayken Michael Kors Collection’ın şekli ise şıklığıyla göz doldurdu.

Yeni kuşak yamalar

New York Moda Haftası’nda dizayncılar, 70’lerin tanınan deseni yamalara, 2019 bayanları için çağdaş bir görünüm getirdi. Michael Kors ve Oscar De La Renta, bu desenlerle kabanlara nostaljik bir hava katarken, Eckhaus Latta ise renkli yamaları süveter ekipleriyle birleştirdi.

Beli vurgulama vakti

2019-2020 sonbahar kış periyodu, beli ortaya çıkarma zamanı! Geçen dönemin trendi tam bel oyuğuna takılan kemerler, defilelerde farklı varyasyonlarla karşımıza çıktı. Ekiplerin üzerine takılandan montun üzerine takılana kadar farklı kullanılan bu kemerleri takmanın tam sırası değil mi? Unutmayın ki beli vurgulamak bir bayanı her vakit şık gösterir.

(Bu yazı birinci evvel oggusto.com’da yayınlanmıştır.)

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi