Genel Sağlık

Kulak Estetiği Nedir?

Kulak estetiği ve kepçe kulak ile ilgili bazı bilgiler vermeye çalışacağız.

Kulak Estetiği Nedir?

Kepçe kulak estetiğinin bir başka adı ise otoplastidir. Bu estetik cerrahi araya girmek olmadan bir operasyon ile yapılmaktadır. Operasyon ne vakit idealdur hangi yaş idealdur? Kulak kepçesinin gelişimi aşağı yukarı 6 yaş seviyesinde tamamlanır. Kepçe kulak estetiği amacıyla tavsiye edilen en ideal devre okul evveli olan devre tavsiye edilir. Okula başlama çağında çocukların etkileşim kurduğu dost etrafı genişler ve sıksık dostlar edinmeye çalışır. Çocuklar bu devrede çok titiz ve kırılgan olabilir. Arkadaş etrafı bu devrede arttığı amacıyla kulağında sorun olmaması çocuk amacıyla bir avantaj.

Kulak Estetiği Aşamaları

Kulak Estetiği Nedir?

Nasıl tür aşamalardan geçiliyor onlardan biraz bahsedelim. Anestezi türü, Operasyon vakitı, İyileşme vakitci ameliyattaki atlattığınız aşamalardır. Operasyondan baya bir vakit evvelce hastanede olunmalıdır 1 saat bekleme amacıyla idealdur. Sigara ya da alkol operasyon evveli ve ardından bir vakit sonra kullanılmaması tavsite edilir ve tavsiye edilir. Hazırlanmış odanıza geldiğinizde size ağızdan bir ilaç verilerek sizi rahatlatacaktır.

Ameliyat edilmiş kepçe kulak ya da kulağın operasyon evvelindeki fotoğrafı ve ileri fotoğrafları size gösterilerek size bulgular verilir.Kulağın detaylı yerlerinden fotoğraf çekilip size sunulur. Operasyonun nasıl geçtiği ile alakalı hekim ya da asistanı size bilgi sunar hali anlatır. Operasyon evveli kulağınızdaki şikayetlerde ele alınarak operasyon ardından yeniden kulağınız test edilir ve hastaya sorulur durum. Kulak Estetiği operasyonu vakitı 1-2 Saat arasında değişir.

Kadinnews

Recent Posts

TOKSİK BİR İLİŞKİYİ ANLAMANIN 5 YOLU

Toksik bir ilişki içinde misiniz? Belki de şimdiye kadar sadece rüyalarınızı süsleyen kişiyi bulduğunuzu zannediyorsunuz;…

3 sene ago

SONBAHARIN FAVORİ 10 TIRNAK TRENDİ

Sonbaharı doyasıya hissedeceğimiz Ekim ayına giriş yaptık. Soğuk havalar etkisini yavaş yavaş göstermeye başladı. Hal…

3 sene ago

KONFORLU VE ŞIK KUCAKLAMA: PANÇOLAR

Her sonbahar-kış moda sezonu, podyumlarda öne çıkan dış giyim trendleri ortaya çıkıyor ve dünya çapında…

3 sene ago

MODA DÜNYASININ YENİ GÖZDESİ: DAMA DESENİ

Değişen ve gelişen modayla birlikte dolabımıza ve hayatımıza çok fazla yeni ve farklı kıyafet giriyor.…

3 sene ago