FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Evde Naftalin Paketleme İşi Yapmak İstiyorum

Evde Naftalin Paketleme İşi Yapmak İstiyorum

Evde Naftalin Paketleme İşi Yapmak İstiyorum

Günümüzde birçok insanın aradığı iş kolu olan evde ek işlerden biri de evinizde naftalin paketleme işidir. Bu işi yaparak para kazanabilir kazanacağınız ek gelir sayesinde daha rahat bir yaşam sürmeniz mümkün. Evde naftalin paketleme işi zor olmayan basit bir iştir ama işi bulmak gerçekten zordur. Bu yazımızın bir ilan değil iş hakkında bilgilendirme yazısı olduğunu belirtelim. Evde naftalin paketleme işinin nasıl yapıldığı hakkında bilgi edinmek iş bulma konusunda tüyolar almak istiyorsanız bu yazı işinize yarayacaktır.

Evde Naftalin Paketleme İşi Veren Firmalar

İnternette ilinizde bulunan naftalin üreten firmaları araştırabilir iletişim bilgilerinden aldığınız telefon numaralarından arayıp bilgi alabilirsiniz. Eğer ilinizde naftalin üretimi yapan firma veya firmalar varsa bizzat gidip yetkililerle görüşerek evde naftalin paketlemek istediğinizi söyleyebilirsiniz bu telefonla iş bulmaya oranla çok daha yüksek iş bulma ihtimali doğurur. Bir diğer evde naftalin paketleme işi bulmak için yapabileceğiniz şey, sayfamızın aşağısında bulunan yorum gönder kısmından iletişim bilgilerinizi, ikamet ettiğiniz ili not bırakarak firmaların sizinle iletişim kurma şansınızı arttırabilirsiniz.

Evde Naftalin Paketleme İşi Nasıl Yapılır?

Anlaştığınız firma size toz halinde olan naftalin paketlerini, tartmanız için tartı ve naftalini içine koyacağınız kese veya küçük torbaları ücretsiz olarak teslim ettikten sonra size örnek olarak kaç gram naftalini bir keseye doldurmanızı ve keseleri ne şekilde paketlemeniz gerektiğini öğretecektir. Sizde artık evinizde istenen gramaja göre naftalinleri paketleyerek işinizi rahat rahat yapacaksınız. Bu işi yapmak için tecrübeli veya bu işte usta olmanıza gerek yok çünkü basit bir iştir. Bir kez size gösterildikten sonra kolaylıkla naftalinleri paketleyebilirsiniz. Ayrıca naftalinin hoş kokusu sayesinde eviniz hem hoş kokacak ve böcek, sinek türü haşereleri evinizden uzak tutacaktır.

Evde Naftalin Paketleme İşinden Ne Kadar Para Kazanabilirim?

Bu işten kazanacağınız ücret size verilen işin yükü ve sizin performansınıza göre değişiklik gösterecektir. Her ne kadar net bir rakam söylemek zor olsa da tahmini olarak aylık ortalama 1.000 TL civarlarından ek gelir kazanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. Nsgihan dedi ki:

    Bende istiyorum geceleri yapmak istiyorum ozlucede oturuyorum ne olur cevap verin bana

  2. Nagihan dedi ki:

    Bende istiyorum geceleri yapmak istiyorum ozlucede oturuyorum ne olur cevap verin bana

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi