FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Türkiyenin en büyük seo analiz sitesi

Kadinnews

SEO konusunda eksikliklerinizi tespit etmek, bu eksiklikleri iyileştirmek ve performansı artıracak yol haritasına sahip olmak ister misiniz? Cevabınız evet ise doğru adrestesiniz.

Şimdi SEO Analizi hizmetim ile web sitenizi birçok faktörü dikkate alarak analiz ediyor, performansınızı artıracak yol haritasını belirliyor ve birlikte harekete geçiyoruz.

SEO Analizi Nedir?

SEO Analizi, bir web sitesini optimize etmek amacıyla çeşitli SEO araçlarını, kontrol listelerini ve SEO standartlarını kullanarak gerçekleştirilen uygulamadır. SEO analizi sayesinde web sitenizin eksikliklerini tespit edebilir bu eksiklikleri içeren bir listesi hazırlayabilirim.

Bu denetimlerin amacı sitemizin mevcut sağlık durumunu görmek ve iyileştirmek için harekete geçmektir.

Uzun süredir web sitesi analizi ve yapılması gerekenlerle alakalı talepler alıyordum. Bu taleplere istinaden bu hizmeti vermek kararı aldım. İşte detaylar:

SEO Analizi + Kontrol Listesi

Birden fazla SEO aracı ile web sitenizi A’dan Z’ye denetleyelim, eksiklikleri çıkaralım ve bunları kontrol listesi haline getirelim. Bu kontrol listesine müdahale edelim ve yol haritasını hazırlayalım.

Bulunduğunuz sektör neleri kapsar? Nasıl içerik oluşturmalısınız? Hedef kitleniz ne istiyor? Bağlantılar nasıl oluşturulmalı? Ek bir kaynağa ihtiyacınız var mı? Farklılık nasıl oluşturabilirsiniz? Başarıya giden yol nedir? Nasıl yapabilirim? vb soruların tüm cevapları bu analizle ortaya çıkacak.

Hizmet Kapsamı

Web sitenizi Google’ın standartlarına göre ayarlamaya ve düzenlemeye hazır mısınız? Şimdi bu hizmetin tüm detaylarını öğrenme zamanı.

Anahtar Kelime Analizi

Anahtar kelimelere baktığınızda, odaklanmanız gereken birkaç ana yer vardır:

  • Trafiğinizin çoğunu hangi anahtar kelimeler üretiyor (mevcut kazançlar)
  • Hedeflediğiniz ancak başarısız olduğunuz anahtar kelimeler nelerdir?
  • Şu anda trafiği artırmak için kullanılabileceğiniz anahtar kelimeler hangileridir?

Çoğu anahtar kelime bu kategorilerden birine girebilmelidir. Anahtar kelime analizi ile hangi kelimelere odaklanmanız gerektiğini? Hangi sayfaları optimize etmeniz gerektiğini öğreneceksiniz.

Rekabet Analizi

SEMrush ve Ahrefs araçları ile, anahtar kelimelerde rekabet içerisinde olduğunuz rakipler ortaya çıkarılacaktır. Rakiplerinizin kimlerden bağlantı aldıklarını görebileceksiniz. Rekabet ettiğiniz kişileri analiz etmek çok önemlidir. Aslında bu kısım bize yol haritası konusunda da yardımcı olacaktır.

Teknik Analiz

Bir web sitesinin kullanıcı deneyimi söz konusu olduğunda ortaya teknik analiz kavramı çıkar. Web siteniz mobil uyumlu mu? SSL doğru yüklenmiş mi? Bulunmayan sayfalar, kırık bağlantılar veya yönlendirme sorunları var mı? Bunlar gerçekten önemli olan teknik SEO hatalarıdır. Bunlara çözüm üretecek, Google arama motorunun istediği gibi bir web sitesi olacağız.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi