FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

COACH’IN ROGUE ÇANTASI, YILDIZLARLA DOLU BİR KAMPANYAYLA GERİ DÖNÜYOR

Zamana direnen klasik deri eşyaların yeniden piyasaya sürülen sürümleri son zamanlarda oldukça fazla ilgi görüyor.Jennifer Lopez ve Kate Moss’un …

COACH’IN ROGUE ÇANTASI, YILDIZLARLA DOLU BİR KAMPANYAYLA GERİ DÖNÜYOR

Zamana direnen klasik deri eşyaların yeniden piyasaya sürülen sürümleri son zamanlarda oldukça fazla ilgi görüyor.

Jennifer Lopez ve Kate Moss’un gardıroplarında yer az olabilir, ancak lüks çantalar söz konusu olduğunda, her zaman bir tane daha için yer vardır. İkilinin yakın arkadaşı Stuart Vevers de öyle düşünüyor olacak ki, sonbahar için Coach House’un favorilerinden biri olan Rogue çantasını tanıtıyor. Tanıtımın başrollerinde kimin olduğunu anlamışsınızdır.

Rogue, 2016’da Stuart Vevers Coach’daki ilk adımını atarken çanta pazarına girdi. Özgür ruhlardan, asilerden ve hayalperestlerden ilham alan, bölümlere ayrılmış iç ve omuz askılı, her yere götürülebilen kutulu üst sap stili; kısa sürede bir başarı öyküsü haline geldi. Yıllar sonra, zamansız tasarımı yeniden canlandırma fikri Vevers’a geldiğinde, Rogue 2.0’ı piyasaya sürmek için yalnızca yıldızlardan oluşan bir kadro yeterliydi.

Ve böylece Coach marka elçileri Jennifer Lopez, Kate Moss, Kōki, Ma Zhe, Kelsey Lu ve Xiao Wen Ju’yu, styling Olivier Rizzo’nun üstlendiği, Juergen Teller tarafından fotoğraflanan küresel bir kampanyada rol almaya çağırdı. Dünyanın dört bir yanındaki ünlü mekânlarda çekilen parlak resimler, Rogue’u şık bir şehrin vazgeçilmezi ve anında kıyafet yıldızı olarak konumlandırıyor.

Londra Köprüsü’nün önündeki bohem çiçekler ve dağınık saçlarıyla Kate Moss, doğal İngiliz kızı seçeneğini taşıyor: ten rengi vurgulu yosun yeşili bir Rogue ile…

Los Angeles Griffith Park’taki Jennifer Lopez, Coach’un yeni çevreye duyarlı jakarının ganimetlerini sergiliyor. Hollywood için kesinlikle çok sıcak olan muhteşem kar beyazı tüylü bir palto giyiyor, her santiminde bir pop yıldızı – ve kim o mükemmel J Lo parıltısından biraz almak istemez ki?

Rogue’un bireysel köklerine sadık kalmak için marka, Coach House Regent Street’te kişiselleştirme sunuyor. En akıllıca hareket olduğunu düşünüyoruz. Bizden bir tavsiye; sizi yeni sezona ve ötesine götürmek için Moss ve Lopez’in favorilerini tek bir mega hibrit çantada birleştirin.

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi