FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Sağlığınız İçin Spor Salonları Ama Yapılan 5 En Önemli Hata!

Kadinnews

Spor ve sağlık önemi

Spor yapılmasına karar verdikten sonra hızlı bir şekilde verim almak istiyoruz. Genellikle sporcular ve doğru şekilde spor yapan kişiler daha fazla verim alabilmek yerine doğru ve yerinde yapacağınız spor ile sakatlıklardan kaçınmak ilk davranışları oluyor. Günümüzde birçok kişi daha fazla verim alabilmek için tempo ve keyfini kısa süre içerisinde harcadığı için herhangi bir ilerleme sağlayamıyor.

Spor yapılmasına karar verdiğiniz zaman dikkat etmeniz gereken 5 önemli davranış!

  • Spor yapılmasına karar verdikten sonra hızlı bir şekilde ilerlemek isteyen 10 kişiden 8 tanesini birkaç ay sonra spor yapmaktan vazgeçiyor. Spor yapılmasına karar verdikten sonra devamlılığı olması gerektiğinden dolayı sabır ve hırs isteyen bir sağlık egzersizidir.
  • Kısa süre içerisinde kilolarını bir sürede kenara bırakamazsın, hayal ettiğin vücuda bir anda kavuşamazsın ve senin için belirlenen diyete kısa süre içerisinde adapte olamayacağın için düzenli bir şekilde programına sadık kalmalısın.
Sağlığınız İçin Spor Salonları Ama Yapılan 5 En Önemli Hata!

Sağlıklı Yaşam İçin Spor Salonları! Ama Bu Hataları Yapmayın!

  • Spor salonuna gittiğin zaman “bugün ne çalışacağım” sorusu aklına geliyorsa spor salonu için uygun bir günde değilsin. Spor salonlarına kayıt olduğunuz andan itibaren spor için ayırdığınız zaman diliminde bütün dikkatinizi salona vermelisiniz. Hangi bölgenize uygun bir şekilde çalışacağınızı bilmeden spor salonuna giderseniz verimli ve faydalı olmayacaktır.
  • Spor salonlarını atletik ve estetik olarak kesinlikle düşünmemelisiniz. Spor salonuna girdiğiniz zaman ağırlıklar sizin gözünüzü korkutmasın. Kas kütleleri ve sağlığınız için program dahilinde belirlenen ağırlık çalışmalarını tamamlamaya çalışın. Ağırlık çalışmaları birkaç gün sizi zorlamasına rağmen alıştığınız zaman faydasını fark ettirecektir.
  • Spor salonlarında egzersizleri doğru şekilde uygulamak çok önemlidir. Örneğin, bir ay boyunca aynı hareketi çalışmanıza rağmen herhangi bir gelişme görülmediyse muhtemelen egzersizi yanlış öğrenmişsinizdir. Bu sebeple spor salonuna gittiğiniz ilk günden beri egzersizleri doğru bir şekilde öğrenmeye çalışın.
  • Spor ve sağlıklı bir yaşam için beslenme oldukça önemlidir. Spor salonlarında o kadar vakit harcamanıza rağmen beslenme programına uymadığınız zaman herhangi bir önemi kalmıyor. Spor salonlarında sizler için verilen beslenme programları yağ, protein, karbonhidrat, boy ve kilogram ölçülerinize göre düzenlenmektedir. Bu sebeple beslenme programlarına uymadığınız zaman herhangi bir gelişme sağlayamazsınız.
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi