FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Pürüzsüz geçecek bir yaza hazır olun

Braun mesken sahipliğinde M Gallery Hotel’in zirvesinde yer alan Anton Peran’da gerçekleşen aktiflikte konuklar; ağır iş temposundan biraz …

Kadinnews

Braun mesken sahipliğinde M Gallery Hotel’in zirvesinde yer alan Anton Peran’da gerçekleşen aktiflikte konuklar; ağır iş temposundan biraz uzaklaşıp yaza merhaba diyerek, uzun uzadıya bir bakım rutinine gerek kalmadan en ağır günlerde bile hoş hissettiren Braun’un akıllı ve en yeni eserleri ile tanıştılar. Aktiflikte konuşan Braun Türkiye Marka Müdürü Mert Babayiğit konuklar ile Braun’un konutta hoşluk serisinde yaptığı yenilikleri paylaştı.

Konutta şimdiye kadar geliştirilmiş en inançlı, en süratli ve en aktif IPL tecrübesini sunan ve bir evvelki modeline nazaran 2 kat daha süratli olan Silk expert Pro 5, her iki bacağınızda 5 dakikadan daha kısa vadeli seanslar ile hayalini kurduğunuz uzun vadeli pürüzsüzlüğe kavuşmanıza yardımcı olacak.

SensoAdapt™ cilt tonu sensörleri, ışık yoğunluğunu daima ve otomatik olarak ayarlayarak cildinizin tonunu saniyede 80x tarayan sensörleri sayesinde en uygun güvenliği sağlıyor. Braun Silk expert Pro 5’in artık ek bir hassas başlıkla tasarlanmış olması sayesinde, dudak üstü yahut bikini çizgisi üzere küçük yahut güçlü bölgelere dahi hassasiyetle bakım yapabilirsiniz. Kayma modu, büyük beden bölgelerinde ülkü olan en süratli süreç için daha fazla ışık atımını tetiklerken, damga modu daha küçük ve hassas alanlar için daha nazik bir süreç sağlar.

– Braun’un yeni Silk-épil 9 Hoşluk Seti eksfoliasyondan beden tüylerinin alınmasına ve masaja kadar tüm beden bakımı gereksinimlerinizi karşılamak için tek bir hoşluk aygıtı sunar.

– Beş modülden oluşan bir paket içerisinde salon standardındaki sonuçları meskende yapılan süreçlere taşıyan Hoşluk Seti ile hem yüz, hem de birçok vakit ihmal edilen beden bakımınızı çarçabuk gerçekleştirebilir, uzun uzadıya bakım ritüellerine gerek kalmadan hayal ettiğiniz cilde basitçe kavuşabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi