FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Kış ayları için evde yapılabilecek 5 ek iş fikri

Kış ayları için evde yapılabilecek 5 ek iş fikri

Kış ayları için evde yapılabilecek 5 ek iş fikri

Kış aylarında diğer mevsimlere nazaran evde daha çok vakit geçiriyor ve bu süreci verimli bir şekilde kullanabilmek adına pek çok iş planı yaparak aile bütçemize katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu aşamada, bazı kişilerin aklına son derece pratik, kazançlı ve devamlılığı olan iş fikirleri geliyor. Bu fikre sahip kişiler de her zaman paylaşımcı olmayabiliyor. Bu yüzden, kışın evde yapılabilecek 5 parlak iş fikrini sizler için derledik.

[mks_dropcap style=”rounded” size=”52″ bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#ffffff”]K[/mks_dropcap]ış aylarında yapılabilecek iş fikirler genel olarak el becerilerine veya online servislere dayanmaktadır. Tahmin edeceğiniz üzere el becerilerine dayalı iş modelleri toplumumuzda daha sık tercih edilmektedir. Bunun sebebi internet üzerinden yürütülen iş modellerine daha temkinli yaklaşılması ve tecrübesiz olunmasıdır. Aslında bu yanlıştır, günümüzde her yaş ve kesimden insanlar internet üzerinden ticaret veya yayıncılık yaparak reklam geliri elde edebiliyor. Bu konuyu ayrıca işlemek üzere kış aylarında evinizin sıcaklığında çalışıp para kazanabileceğiniz iş fikirlerine geçelim.

  1. Sebze Yetiştiriciliği

[mks_dropcap style=”circle” size=”52″ bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#ffffff”]E[/mks_dropcap]vet, yanlış okumadınız, büyük bir balkonunuz, terasınız veya bahçeniz varsa kış sebzelerini organik bir şekilde yetiştirip, büyük marketlere pazarlayabilirsiniz. İşin sürekliliği olabiliyorsa sizinle uzun vadeli bir anlaşma yapabilirler.

 

  1. Ev Yemekleri Satmak

[mks_dropcap style=”square” size=”52″ bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#ffffff”]M[/mks_dropcap]utfakta hünerli olduğuna inanan ve yemek yapmak konusunda kendine güvenen hanımlar için çok cazip bir ek iş fırsatıdır. Çeşitli ev yemekleri yaparak lokantalara, restoranlara ve iş yerlerine pazarlayabilirsiniz. Pek çok işletme evde yemek yapan ve bu işi sürekli devam ettirebilecek kişilerle öncelikli olarak çalışmayı tercih etmektedir. Lezzetinizi de sevdirirseniz, güzel kazançlar sağlayabilirsiniz.

  1. Örgü İşleri

Yine el hüneri gerektiren bir iş modeli sizlere kış aylarında yapılabilecek ek iş seçeneği olarak tavsiyemiz olacaktır. Bildiğiniz üzere el örgüsü kazak, hırka, bere, atkı, şal ve benzeri ürünler piyasada fazlasıyla rağbet görmektedir. Evinizde ördüğünüz bu ürünleri butiklere, mağazalara ve toptancılara pazarlayabilirsiniz.

  1. Paketleme İşleri

Ek iş sitelerinde sıkça karşınıza çıkan paketleme işleri kış aylarında daha seri devam ettirilebilecek ve iş hacminin arttırılabileceği bir ek iş tercihi olacaktır. Demonte veya karışık halde tarafınıza gönderilen ürünlerin, kurulum ve paketlenmesini yaparak, asgari minvalinde gelir sağlamanız mümkün.

  1. Blog yazarlığı

Bu pek çoğunuz için yabancı bir iş modeli olabilir. Ancak bazı temel bilgileri kavrayıp, severek yaptığınızda çok ciddi gelirlerin sağlanabildiği bir alandır. Blog yazarlığı yaparak reklam geliri elde edebilirsiniz. Bloğunuzun konusu, sizin içerik üretebildiğiniz, keyif alarak yazı yazabildiğiniz bir alan olmalı. Yazdığınız yazılar arama motorlarında listelenecek ve yazdıklarınızla ilgili arama yapan kişiler sitenize ulaşabilecekler ve sitenize yönlenen trafiği reklam gelirine çevirmiş olacaksınız. Bu konuyla ilgili kapsamlı bir araştırma yapmanızı tavsiye ediyoruz.

Kış aylarında evde geçirdiğimiz vakti pek çok iş modeliyle değerlendirebiliriz. Sizler de yaptığınız ek iş modellerini yorum olarak paylaşabilir, okuyucularımıza ve site içeriğimize katkıda bulunabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi