TV8’in büyük bir ilgiyle takip edilen psikoloji dizisi Kırmızı Oda, Kırmızı  Oda nerdeçekiliyor? Kırmızı Oda Manolya Psikiyatri Kliniği  konusu ve işlediği hikayeler kadar çekim yeriyle de merak konusu oluyor. Dizinin sıkı takipçileri Manolya Psikiyatri Kliniği’nin nerede olduğunu araştırıyorlar. Peki Kırmızı Oda nerede çekiliyor? Kırmızı Oda Manolya Psikiyatri Kliniği nerede? Yanıtı haberimizde.

Psikiyatr Doktor Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hasta hikayelerini anlattığı romanlarından uyarlanan Kırmızı Oda dizisinde kullanılan psikiyatr kliniği seyircilerin beğenisini kazanıyor. Manolya Kliniği adını taşıyan ve Budayıcıoğlu’nun gerçek kliniğine benzer olan mekanın İstanbul’un hangi ilçesinde olduğu bilinmek isteniyor. Dekorasyon açısından her detayı adına uygun olarak dizayn edilmiş olan klinik hakkında detaylı bilgiler şu şekilde:

KIRMIZI ODA MANOLYA KLİNİĞİ NEREDE?

Dizinin çekimleri İstanbul Beykoz’da yapılıyor. Ancak burası gerçek bir klinik değil. Mekan, Beykoz’da bulunan büyük İstanbul Beykoz Kundura Fabrikası’nda kurulmuş bir platodur.

Budayıcıoğlu’nun kendi kliniği ise Ankara’dadır. Ve dizide geçen tüm hikayeler bu klinikte yaşanmıştır. Klinik, Ankara Cinnah Caddesi’nde bulunmaktadır.

Kadinnews

Recent Posts

TOKSİK BİR İLİŞKİYİ ANLAMANIN 5 YOLU

Toksik bir ilişki içinde misiniz? Belki de şimdiye kadar sadece rüyalarınızı süsleyen kişiyi bulduğunuzu zannediyorsunuz;…

3 sene ago

SONBAHARIN FAVORİ 10 TIRNAK TRENDİ

Sonbaharı doyasıya hissedeceğimiz Ekim ayına giriş yaptık. Soğuk havalar etkisini yavaş yavaş göstermeye başladı. Hal…

3 sene ago

KONFORLU VE ŞIK KUCAKLAMA: PANÇOLAR

Her sonbahar-kış moda sezonu, podyumlarda öne çıkan dış giyim trendleri ortaya çıkıyor ve dünya çapında…

3 sene ago

MODA DÜNYASININ YENİ GÖZDESİ: DAMA DESENİ

Değişen ve gelişen modayla birlikte dolabımıza ve hayatımıza çok fazla yeni ve farklı kıyafet giriyor.…

3 sene ago