FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Kırmızı Oda nerdeçekiliyor? Kırmızı Oda Manolya Psikiyatri Kliniği

TV8’in büyük bir ilgiyle takip edilen psikoloji dizisi Kırmızı Oda, Kırmızı Oda nerdeçekiliyor? Kırmızı Oda Manolya Psikiyatri Kliniği konusu …

Kadinnews

TV8’in büyük bir ilgiyle takip edilen psikoloji dizisi Kırmızı Oda, Kırmızı  Oda nerdeçekiliyor? Kırmızı Oda Manolya Psikiyatri Kliniği  konusu ve işlediği hikayeler kadar çekim yeriyle de merak konusu oluyor. Dizinin sıkı takipçileri Manolya Psikiyatri Kliniği’nin nerede olduğunu araştırıyorlar. Peki Kırmızı Oda nerede çekiliyor? Kırmızı Oda Manolya Psikiyatri Kliniği nerede? Yanıtı haberimizde.

Psikiyatr Doktor Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hasta hikayelerini anlattığı romanlarından uyarlanan Kırmızı Oda dizisinde kullanılan psikiyatr kliniği seyircilerin beğenisini kazanıyor. Manolya Kliniği adını taşıyan ve Budayıcıoğlu’nun gerçek kliniğine benzer olan mekanın İstanbul’un hangi ilçesinde olduğu bilinmek isteniyor. Dekorasyon açısından her detayı adına uygun olarak dizayn edilmiş olan klinik hakkında detaylı bilgiler şu şekilde:

KIRMIZI ODA MANOLYA KLİNİĞİ NEREDE?

Dizinin çekimleri İstanbul Beykoz’da yapılıyor. Ancak burası gerçek bir klinik değil. Mekan, Beykoz’da bulunan büyük İstanbul Beykoz Kundura Fabrikası’nda kurulmuş bir platodur.

Budayıcıoğlu’nun kendi kliniği ise Ankara’dadır. Ve dizide geçen tüm hikayeler bu klinikte yaşanmıştır. Klinik, Ankara Cinnah Caddesi’nde bulunmaktadır.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi