FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

ek iş evde kırklareli Para Kazanmak

ek iş evde kırklareli Para Kazanmak

Evde Ek iş Kırklareli ek iş evde kırklareli Para Kazanmak

Pek çok insan evde ek iş yaparak para kazana yoluna yönelmiş durumda evde ek iş yapmak hem masrafsız hem de sıkı çalışmanız durumunda oldukça iyi paralar kazanmanıza yardımcı olabilecek bir yöntemdir. Bu yazımızda Kırklareli evde ek iş imkânlarından bahsetmeye çalışacağız.

Kırklareli, Trakya bölümünde yer alan bir illerimizden birisidir. Küçük bir il olması sebebiyle tarım, hayvancılık, ormancılık gibi basit geçim kaynakları üzerinde üretim yoğunlaşmıştır. Son yıllarda il bünyesinde gelişmeye başlayan sanayi tesisleri yaklaşık olarak 20.000 bin kişinin istihdamına ortam hazırlamış vaziyettedir. Ayçiçeği üretiminde Türkiye de lider konumunda olan ilimizdir. Hammaddeye yakınlık amacıyla bölgede çok sayıda yağ fabrikası bulunmaktadır. Şeker fabrikaları bölgenin diğer bir tarım kaynaklı sanayi ürünüdür.

Evde Kilim Yapımı İşi Nedir?

El emeği olan ve yere serebileceğimiz renkli desenlerle süslü yün ve pamuk ipinden dokunan örtü ve yaygılara kilim denir. Kilimin. Türk dokuma sanatında çok önemli bir yeri vardır. Kültürümüzün, örf ve adetlerimizin bir parçasıdır. Anadolu’nun birçok yerinde, yörenin kültürüne, gelenek ve göreneklerine uygun, evin bir köşesine kurulmuş tezgâhlarda, üzeri çeşitli motiflerle süslü, insanlarımızın iç güzelliğini yansıtan renk ve desenlerde kilim, heybe ve çuval dokumacılığı yapılmaktadır. Daha çok kırsal kesimlerde kullanılır. Günümüzde hediyelik eşya veya süs eşyası şeklinde satılmaktadır. Evde Kilim yapımı işi

el tezgahlarında kilim yapım eşyalarını kullanarak üretim işini kapsamaktadır. Bu işten parça başı ücret alınmaktadır. El becerisi ve sabır gerektiren bir iştir. Yapım işlemi yapılacak kilimin büyüklüğü ve özelliğine bağlı olarak uzun zamanınızı alabilir. El tezgâhı ve kullanılacak malzemeler firma tarafından temin edilmektedir.

Kırklareli evde iş imkânlarından yararlanmak için bilgilerinizi mail adresinizi aşağıya yorum kısmına yazabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi