FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

BVLGARI, YENİ B.ZERO1 KOLEKSİYON TANITIMI İLE NEW YORK MODA HAFTASI BAŞLATTI

Özür dilemeyen kural bozucu. Vizyoner yenilikçi. Beklenmedik olanın dizginsiz yaratıcısı. Bvlgari, New York Moda Haftası’nı başlatmak için The …

BVLGARI, YENİ B.ZERO1 KOLEKSİYON TANITIMI İLE NEW YORK MODA HAFTASI BAŞLATTI

Özür dilemeyen kural bozucu. Vizyoner yenilikçi. Beklenmedik olanın dizginsiz yaratıcısı. Bvlgari, New York Moda Haftası’nı başlatmak için The Standard High Line’da bir grup influencer’ı, ünlüleri ve zevkleri bir araya getirdi. Bvlgari’nin yerel Roma’sının coşkusuyla derinden bağlantılı olan, pişmanlık duymayan kural ihlallerini bünyesinde barındıran ikonik B.zero1 koleksiyonuna yeni stiller ekledi.

BVLGARI Corporation of America Başkanı Daniel Paltridge’in ev sahipliğinde ve marka elçileri Eiza Gonzalez, Lily Aldridge ve Martha Hunt’ın katıldığı gecede, seçkin konuklar neredeyse 180 derece şehir silüetinin görünümünde B.zero1 koleksiyonundan yeni cesur, gösterişli tasarımların yeni çeşitlerini önizleme fırsatı buldular.

The Rooftop’ta gece serinlerken parti, adı New York’un gece hayatıyla eşanlamlı olan Paul Sevigny’nin canlı DJ setiyle ısındı. O akşamın ilerleyen saatlerinde, Grammy adayı R&B ikilisi Chloe x Halle, modaya uygun kalabalık için yüksek enerjili bir performans için sahneye çıktı. Gösterinin ardından DJ Paul Sevigny tekrar güverteye çıkarak partiyi sabahın erken saatlerine kadar sürdürdü.

Önemli konuklar: Eiza Gonzalez, Lily Aldridge, Martha Hunt, Chloe x Halle, Paul Sevigny, Amelia Gray Hamlin, Dove Cameron, G-Eazy, Irina Shayk, Jasmine Sanders, Barbie Farreria, Jordan Barrett, Maddie Ziegler, Leomie Anderson, Sara Sampaio, La La Anthony, Shanina Shaik, Lori Harvey, Amanda Steele, Amelie Zilber, Chase Finlay, Erica Pelosini, Faouzia, Gigi Gorgeous, Marta Pozzan, Shaun Ross, Law Roach, Kilo Kish, Olivia Ponton, Ophelie Guillermand, Noah Beck, Blake Gray, Bretman Rock, Roberto Rossellini, Selah Marley, Talita von Furstenberg, Ruby Aldridge, Vanessa Moody, Will Peltz, Zeke Thomas ve daha fazlasıydı.


Koleksiyon hakkında: Bvlgari, özgünlüğe karşı mazeretsiz bağlılığına uygun olarak, B.zero1 koleksiyonunun bir uzantısı olarak cesur, yeni ve göz kamaştıran tasarımlar sunuyor. Koleksiyon, Romalı kuyumcunun coşkulu ruhunu ve markanın ebedi şehirle inkâr edilemez bağlantısını somutlaştırıyor. 80’lerden kalma saplamalara sahip geleneksel bir gerdanlıktan ilham alan yeni B.zero1 tasarımları, güç, bağımsızlık ve isyanın ikonik bir sembolü olarak öne çıkıyor.

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi