Categories: Kadın Hastalıkları

KANYE WEST’İN SON PROJESİNE BİRİNCİ BAKIŞ: YEEZY X GAP

Beklediğimiz an geldi: YEEZY GAP koleksiyonu paylaşıldı. Kanye West’in usulüne uygun bir formda habersiz ve sürpriz bir formda paylaşılan YEEZY GAP koleksiyonu GAP’in internet sitesi üzerinden sessizce gösterime çıktı.

“Round Jacket” isimli mavi naylon bir puffer montu koleksiyonun birinci modülü olarak satışa sunulurken, rapçi ve tasarımcının hayranları, West’in geçtiğimiz hafta Los Angeles’ta bu parçayı giydiğinin altını çizdiler.

Birinci modülün duyurusunu Yeezy’e uygun bir biçimde yapan GAP, New York, Los Angeles ve Chicago üzere kentlere enstalasyonlar yerleştirdi. West’in 8 Haziran’daki doğum gününden evvel gösterilecek olan sürpriz stantların yanı sıra geri dönüştürülmüş naylondan üretilen puffer montu GAP’in internet sitesi üzerinden evvelden sipariş edebilirsiniz.

“Round Jacket” tasarımı ve GAP koleksiyonu için İngiliz ve Nijeryalı dizayncı Mowalola Ogunlesi ile bir ortaya gelen West, koleksiyonu ‘Yeezy Campus’ olarak anılan Cody, Wyoming’deki çiftliğinde tasarladı. Mont için ön sipariş oluştururken sanal bir bekleme odasına alınan site ziyaretçileri birebir vakitte West’in sneaker dizaynları ve pop-up’ları ile karşılaşıyor.

Kadinnews

Recent Posts

TOKSİK BİR İLİŞKİYİ ANLAMANIN 5 YOLU

Toksik bir ilişki içinde misiniz? Belki de şimdiye kadar sadece rüyalarınızı süsleyen kişiyi bulduğunuzu zannediyorsunuz;…

3 sene ago

SONBAHARIN FAVORİ 10 TIRNAK TRENDİ

Sonbaharı doyasıya hissedeceğimiz Ekim ayına giriş yaptık. Soğuk havalar etkisini yavaş yavaş göstermeye başladı. Hal…

3 sene ago

KONFORLU VE ŞIK KUCAKLAMA: PANÇOLAR

Her sonbahar-kış moda sezonu, podyumlarda öne çıkan dış giyim trendleri ortaya çıkıyor ve dünya çapında…

3 sene ago

MODA DÜNYASININ YENİ GÖZDESİ: DAMA DESENİ

Değişen ve gelişen modayla birlikte dolabımıza ve hayatımıza çok fazla yeni ve farklı kıyafet giriyor.…

3 sene ago