FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Victoria’s Secret’ın son meleği Grace Elizabeth

Kapağında yer aldığı mecmuanın son 15 senede en yüksek satışını yapmasını sağlayan genç model Grace Elizabeth, moda bölümünün en kıymetli web …

Victoria’s Secret’ın son meleği Grace Elizabeth

Kapağında yer aldığı mecmuanın son 15 senede en yüksek satışını yapmasını sağlayan genç model Grace Elizabeth, moda bölümünün en kıymetli web sitesi Models.com’da birinci sıralarda yer alıyor.

Grace, ortalarında Türkiye’nin de bulunduğu; Paris, İspanya Rusya ve Almanya üzere birçok ülkenin itibarlı mecmualarının kapağında yer aldı. Bu, ona ulusrarası bir kimlik yarattı ve onun en çok tercih edilen modeller ortasında yer almasını sağladı.

Guess ile yaptığı birinci çıkışından Grace’in karşı konulmaz star ışığı muhakkak oluyordu. Genç model Lake City, Florida’da doğup, büyümüş. Grace, şimdi üç yıllık model geçmişi olmasına karşın, Chanel, Karl Lagerfeld, Versace, Carolina Herrera, Hugo Boss, Max Mara, Tory Burch ve Ralph Lauren üzere dünyaca ünlü moda konutları ile çalışma talihi bulmuş.

Bütün bu muvaffakiyetlerin yanı sıra Grace, bölümdeki ikinci yılında BOF500 listesinde yer alarak moda dünyasındaki en tesirli şahıslardan biri olmaya hak kazandı.

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi