FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Üzüm Şeklinde Örgü Lif Yapılışı

Kendince lif yapmanın isteği içerisinde olan hanımlar için örgü üzüm motifi yapımı tarifini hazırladık. Bu tarif sayesinde sizlerde ortaya çıkarılacak motif üzerinden lif hazırlığı yapabilirsiniz.

Üzüm Şeklinde Örgü Lif Yapılışı

Kendince lif yapmanın isteği içerisinde olan hanımlar için örgü üzüm motifi yapımı tarifini hazırladık. Bu tarif sayesinde sizlerde ortaya çıkarılacak motif üzerinden lif hazırlığı yapabilirsiniz. Aşağıda hazırlanmış olan aşamaları tek tek uygulayarak sizlerde detaylı bilginin sahibi olursunuz. Burada ip rengindeki seçim tamamı ile sizin zevkinize bırakılmıştır. Farklı ipler ile değişik modelleri ortaya çıkarmak tamamı ile sizin elinizde olan bir durumdur.

Şık olması kadar kullanışlı model seçeneği sayesinde istemiş olduğunuz yere rahatlıkla hediye olarak götürebilirsiniz. Üzüm şeklinde hazırlayabileceğiniz lif görünümünü çevrenizdeki hanımlarda çok beğenecektir. Ayrıca kullanımı da rahat olması ayrı bir cezbedici durumdur.

Örgü üzüm Motifi Yapımı

Aşamalı şekilde sizlere aktarılan örgü üzüm motifi yapımı konusunda detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. İlk aşamasından son aşamasına kadar sizlere detaylı şekilde bilgi aktarılmıştır. Görselde de görüldüğü üzere iki farklı ip ile hazırlanmış olan modelimiz için, sizlerde öncelikle kendinize iki farklı ip almanız gerekmektedir. Tığ ile yapılacak uygulamada ilk olarak alt kısımdan başlayıp, üzüm motifini ortaya çıkartarak sonraki aşamada yaprak kısımlarını hazırlamanıza imkan sunacaktır. Verilmiş olan ölçüleri dikkate alarak problem ile karşılaşmadan modeli oluşturmanıza yardımcı olacaktır.

Üzüm Şeklinde Örgü Lif Yapılışı - Kadinnews.Com

Üzüm Şeklinde Örgü Lif Yapılışı – Kadinnews.Com

Üzüm Motifli Lif Yapımı

İşte üzüm şeklinde lif hazırlamak isteyen hanımlar var ise, sizlere en güzel şekilde detaylı olarak model hakkında bilgiyi aktarıyoruz. Modeli hazırlamak için gerek duyulacak malzemeler iğne, makas, tığ ve lif ipleridir. Malzemeleri hazırladıktan sonra uygulama aşamasına geçebilirsiniz. Üzüm görüntüsü vermesiyle etkileyici ve şık görünüme sahip lifleri hazırlamak isteyen hanımlar aşağıdaki yer alan videomuzdan detayları takip edebilirler.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi