FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Ütü Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler 21

Kadinnews

Ütü, her evin olmazsa olmaz öneme sahip elektrikli aletlerinden birisi. Ütü Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler Kırışıklardan kurtulmanın ve daha özenli görünmenin simgesi. Dolayısıyla kişisel bakımını ve kıyafet özenini yansıtan bu küçük ev aleti seçiminde birtakım hususlara dikkat etmek gerekiyor.

 

Ütü seçiminde siz de doğru seçim yaparak uzun yıllar gerek tekstil ürünlerinin kullanımında gerekse kıyafet kombinlerinizde kaliteli sonuçlar alabilirsiniz.

İşin Sırrı Buhar Gücünde Saklı

Ütünün güzel sonuçlar vermesi, kesinlikle buhar gücüyle doğru orantılı. Eğer çok kırışık kıyafetleriniz varsa ve ütüleme işlemine çok ihtiyaç duyuyorsanız mutlaka yüksek buhar çıkışlı modelleri tercih etmelisiniz. Buhar gücü ne kadar fazlaysa ütünüz kıyafetlerinizin üzerinde o denli kayacak ve tek seferde bile yoğun kırışıklardan kolayca kurtulabileceksiniz.

Kalabalık bir ailede yaşıyorsanız buhar kazanlı ütü almanız yerinde bir seçim olacaktır. Ancak haftanın belirli günlerinde ütü yapıyorsanız buharlı ütü modelleri işinizi görecektir. Normal buharlı ütülerin su haznesinin kazanlı modellere göre daha küçük olduğunu unutmayın. Ayrıca kazanlı modeller de buhar çıkışı performansı 2 kat daha fazladır.

 

Özellikle koton ve keten gibi açılımı zor kumaşları ağırlıkta kullanıyorsanız buhar kazanlı ütülere yönelebilirsiniz.

Ütü Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ütü Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ütü Watt Gücü ve Zemin Yapısı

Alacağınız ütünün watt gücü ne kadar yüksek olursa ütüleme işleminden de o kadar hızlı ve etkili bir performans alırsınız. Örneğin: Watt gücü 2000 üzerinde olan modeller, kıyafetlerin ve tüm tekstil ürünlerinin kolay şekil alabilmesi noktasında önem taşıyor. Diğer önemli husus ise ütünüzün tabanı. Ütü Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler 21

 

Seçeceğiniz modelin tabanı mutlaka güçlü olmalı. Eğer imkanınız varsa seramik tabanlı ütüleri tercih edebilirsiniz. Çünkü seramik tabanlı ürünler, kıyafetlerinizin veya tekstil kumaşlarının yanma riskini önemli ölçüde azaltıyor.

Ütü çeşitleri seçimde göz ardı edilen noktalardan birisi de gözenek kısımları. Gereksiz bir ayrıntıymış gibi görünen bu önemli husus aslında buhar çıkışı konusuyla doğrudan ilintili. Bu gözenekler sayesinde ütünüzün daha sağlıklı çalışıp çalışmadığını da kontrol edebilirsiniz.

Seçeceğiniz modelde otomatik ısı ayarı mutlaka bulunmalı! Böylelikle hangi tür kumaşla işlem yapacaksanız o ısı düzeyinde çalışabileceksiniz. Örneğin: Yünlü kıyafetleri daha yüksek düzeydeki ısıda ütülemeniz gerekebilir. Pamuklu ve koton kumaşları ise orta ısıda ütüleyerek başarılı bir sonuç alabilirsiniz.

Otomatik Kapanma Özelliğiyle Dikkatsizliklere Son!

Her kadının dışarı çıktığı anda aklına gelen o soru: Ütünün fişini çekmeyi unuttum mu? Aklınız heyecan ve telaş içinde bu soruya cevap ararken belki de dışarıda yapacağınız pek çok işe gecikebilir veya ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Tüm bu endişeli durumlara son vermek istiyorsanız ütü seçiminde otomatik kapanma sensörlü modelleri inceleyebilirsiniz. Böylelikle yangın gibi olası ev kazaları oluşma riskini ortadan kaldırarak keyif içinde işlerinize bakabileceksiniz.

Yenilikçi teknolojileri yakından takip eden Arnica, ürün gamında seramik, enamel ve paslanmaz çelik tabanlı farklı model ütülere yer veriyor. Yüksek motor ve buhar güçleri, tek geçişte bile kırışıkları %90’a kadar giderebilmenize yardımcı oluyor. Ayrıca anti-calc özellikleri sayesinde ütünüzün içerisinde kireç oluşumunu da engelleyebilirsiniz.

Arnica ütü modelleri, anti-drip teknolojisiyle geliştirildiği için ütüleme işlemi esnasında damlatma yapmayarak işinizi kolaylaştırıyor. 360 derece dönen kablo tutucu eklentileri ise ütüleme işlemi esnasında kolay hareketliliği destekleyerek profesyonel sonuçlar alabilmenize katkıda bulunuyor.

 

Arnica ütü fiyatları ise ürünlerin kalitesine, teknik donanımlarına, estetik tasarımlarına ve buhar/motor gücüne göre değişkenlik gösteriyor. Genellikle kalitesine göre uygun etiket fiyatları bulunan yenilikçi ütü modellerini hemen inceleyerek sepetinize ekleyebilir, her gün zahmetli bir iş gibi görünen ütüleme işlerinizi daha zevkli ve keyifli hale dönüştürebilirsiniz.

Arnica ütü modelleri, anti-drip teknolojisiyle geliştirildiği için ütüleme işlemi esnasında damlatma yapmayarak işinizi kolaylaştırıyor. 360 derece dönen kablo tutucu eklentileri ise ütüleme işlemi esnasında kolay hareketliliği destekleyerek profesyonel sonuçlar alabilmenize katkıda bulunuyor.

 

Arnica ütü fiyatları ise ürünlerin kalitesine, teknik donanımlarına, estetik tasarımlarına ve buhar/motor gücüne göre değişkenlik gösteriyor. Genellikle kalitesine göre uygun etiket fiyatları bulunan yenilikçi ütü modellerini hemen inceleyerek sepetinize ekleyebilir, her gün zahmetli bir iş gibi görünen ütüleme işlerinizi daha zevkli ve keyifli hale dönüştürebilirsiniz. yenilikçi ütü modellerini hemen inceleyerek sepetinize ekleyebilir, her gün zahmetli bir iş gibi görünen ütüleme işlerinizi daha zevkli ve keyifli hale dönüştürebilirsiniz.

saç dökülmesine faydalı makalemizi okuyun

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi