FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Siyah Noktalardan Korunma

Siyah Noktalardan Korunma

Doğal Yollardan Kesin Çözüm; Siyah noktaların oluşma sebebi, kirli hava ve vücutta ki yağın gözenekleri tıkamasıdır. Siyah noktaların oluşmasını önlemek için cildinizi her zaman temiz tutmalısınız bu cildin nefes alması için oldukça önemlidir. Siyah noktalardan kurtulmak için en pratik çözüm yolu buhardır.

Cilt yapısına göre değişkenlik gösterir fakat 15-30 dakika süresince yüzünüzü buharda yakın uzaklıkta bekletmeniz gerekmektedir. Cildiniz yumuşayıp gözenekleriniz açıldığında cildinize zarar vermeden sıkma prosedürünü yapabilirsiniz ardından yüzünüzü yıkayıp nemlendirici sürebilirsiniz. Düzenli olarak cildinizi temiz tutar ve yağ birikmesini önlerseniz kara noktalardan korunabilirsiniz.

Siyah Noktalardan Korunma

Siyah Noktalardan Korunma

Siyah Noktalardan Korunma

Siyah Noktalar İçin Maske

Malzemeler;

Yoğurt ve limon suyu

Bir kase içersin de yoğurt ve limon suyunu karıştırın, dikkatli bir şekilde yüzünüze iyice yayın, maske yüzünüz de kuruyana kadar 10-15 dakika bekleyin. Yüzünüzü soğuk su ile durulayın.

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi