FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Sivilce Lekeleri Nasıl Geçer

Sivilce Lekeleri Nasıl Geçer

Sivilceler, bir bölgede çok uzun süre tekrar ederek kalıcı doku tahribatına neden olabilirler. Eğer hala sivilce gibi bir probleminiz varsa belirtmeden geçmeyelim, cildinizde daha fazla sivilce lekelerioluşmasını bir nebze de olsa engelleyebilmek için sivilcelerinizi kesinlikle sıkmayın.

Sivilce Lekeleri Nasıl Geçer

Sivilce lekelerinin tedavisinde en etkili ve kesin çözüm fraksiyonel lazer tedavisidir. Bu tedavi çeşitli güzellik merkezlerinde uygulanmaktadır ve çok derin olmadıkça sivilce lekelerinizden 3-4 seansta kesin olarak kurtulabilirsiniz.

Sivilce Lekeleri Nasıl Geçer

Sivilce Lekeleri Nasıl Geçer

Bunun dışında evde uygulayabileceğiniz diğer yöntemler de mevcut. Her akşam yatmadan önce bir pamuğa bolca döktüğünüz elma sirkesini cildinizde sivilce lekesi olan bölgelere sürerek masaj yapmak, sivilcelerin oluşturduğu çukur bölgelerin dolmasına yardımcı olacaktır. Elma sirkesi cilt yenilenmesi için gerekli olan vitaminler bakımından zengindir.

Ayrıca kullanabileceğiniz bir diğer yöntem de ince ince dilimlediğiniz patates dilimlerini suyunu cildinize bırakıncaya kadar sivilce lekesi olan bölgeye sürmek. 5-6 dilim patetesle sivilce izi olan bölgeler tamamen ıslanana kadar yaklaşık 5 dakika kadar uyguladıktan sonra cildinizin kendi kendine kurumasını bekleyip, bol ılık su ile cildinizi durulayın. Bu yöntemi de cildinizde sivilcelerin neden olduğu kızarıklıkların geçmesine yardımcı olmak için haftada 1-2 kere düzenli olarak uygulamanız önerilir.

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi