FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

samsung en ucuz telefonlar hangileridir 2021

Geçtiğimiz ay, akıllı telefon birimini zarar ettiği gerekçesi ile kapatan LG, bundan böyle elektrikli araç bileşenleri, televizyonlar ve yapay …

Kadinnews

Geçtiğimiz ay, akıllı telefon birimini zarar ettiği gerekçesi ile kapatan LG, bundan böyle elektrikli araç bileşenleri, televizyonlar ve yapay zeka gibi alanlara daha fazla odaklanacağını açıklamıştı.

Ancak şirket, akıllı telefon birimini kapattıktan kısa bir süre sonra Apple ve Samsung‘dan gelen yeni bir hamle sonrası şok oldu. İki şirketin bu hamlesi, kısa sürede gündem olmayı başardı.

en ucuz telefon samsung,

samsung telefonlar ucuz ,

samsung ucuz telefon ,

samsung ucuz telefon fiyatları ,

samsung en uygun telefon,

Samsung ve Apple, LG telefonlar için takas programı başlattı

LG’nin akıllı telefon birimini kapatmasının ardından Samsung ve Apple, Güney Kore’de LG akıllı telefonlarının boşluğunu doldurmak için bir takas programı başlattığını açıkladı. Bu program kapsamında Güney Kore‘de bulunan akıllı telefon sahipleri, takas koşulu ile Apple ve Samsung modellerini 135 dolara kadar varan indirimler ile satın alabilecek.

akıllı telefon

uygun fiyat

işletim sisteminin

telefonu özellikleri

olan samsung

telefon fiyatları

samsung cep telefonudur

samsung galaxy note

son çıkan

uygun fiyatlı

marka ve model

ürünler arasında

samsung cep telefonları

yer alıyor

aynı zamanda

128 gb

olmak üzere

samsung cep telefonu modelleri

android işletim sistemi

akıllı telefonlara

Apple, sadece LG akıllı telefon sahipleri için düzenlenecek bu takas programının 25 Eylül’e kadar devam edeceğini açıkladı. Gelen bilgilere göre 4G ve 5G LG akıllı telefonları, iPhone 12 ve iPhone 12 Mini modelleri ile değiştirme imkanına sahip olacak. Ancak, bu işlem yalnızca telekom şirketleri tarafından işletilen mağazalardan gerçekleştirilecek.

Diğer yandan Samsung ise takas programının Haziran ayının sonuna kadar devam edeceğini açıkladı. Bu program kapsamında 4G ve 5G LG akıllı telefonlar, Galaxy S21 serisi, Galaxy Note 21 serisi, Galaxy Z Flip 5G ve Galaxy Z Fold 2 modelleri ile takas yapılabilecek.

Güney Koreli şirket LG, mobil birimi kapatmasına rağmen tüm premium akıllı telefonları için 3 Android güncellemesi yayınlayacağının sözünü vermişti. Bu nedenle Samsung ve Apple’ın bu hamlesi, şirket tarafından tepki ile karşılandı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi