FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Saçları Çabuk Yağlanan Bayanlara Çözüm Önerileri

Saçları Çabuk Yağlanan Bayanlara Çözüm Önerileri

Çabuk yağlanan saçlar saç modelinin bozulmasına, saçın kirli ve soluk görünmesine neden olur. Fakat birçok teknikleri kullanarak, saçların yağlanmasına neden olan sorunları ortadan kaldırabilirsiniz.

Çok dokunmak

Saçları sık sık taramak ve el vurmak çabuk yağlanan saçların başlıca nedenlerinden biridir. Saçlarla oynadığında ellerde olan ter, yağ ve kirler saçların yağlanmasına yol açıyor. Sık sık taramak da yağ üretimini artırır.

Sıcak su ile yıkamak

Sıcak su saç derisini kurutarak çok yağlanmasına neden olur. Bu nedenle saçlarınızı hiçbir zaman sıcak suyla yıkamamaya çalışın. Eğer saçlarınızı soğuk su ile yıkayamıyorsanız, biraz daha ılık su ile yıkayın.

Saçları Çabuk Yağlanan Bayanlara Çözüm Önerileri

Saçları Çabuk Yağlanan Bayanlara Çözüm Önerileri

Kremli şampuanlardan uzak durun

Doğru saç şampuanı seçmek her saç tarzı amacıyla çok önemlidir. Yağlı saçları olanlar da saçlarının acele yağlanmaması amacıyla kremli şampuanlardan uzak durmalıdırlar. Aynı zamanda, saçlarınızı iyi ıslatmaya da ilgi etmelisiniz. İyi durulanmayan saç çok acele bir şekilde yağlanacaktır. Haftada en çok 1-2 kez saç kepeğine karşı şampuan kullanın.

Saçları sık düzleştirmek

Düz saçlar başa yapışık kaldığı için çabuk yağlanır. Sıcaklık da yağ üretimini artırır. Bu yüzden de her banyodan sonra saçı düzleştirme alışkanlığından vazgeçin. Fanı da az kullanın.

Beslenmeye dikkat edin

Aşırı yağ üretimine neden olan, cildi yağlandıran yiyeceklerden uzak durun. Yağlı cilt yağlı saçlar demektir. Saçları sık yağlanan insanlar özellikle “fast-food” yemekten kaçınmalıdır.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi