FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Saç Renginin Doğal Yollarla Açılması

Saç Renginin Doğal Yollarla Açılması

Açık renkli saçlar bir çok kadınların arzusudur. Bazen kadınlar saç rengini açmak için saatlerce salonlarda vakit geçiriyorlar. Burada onların saçlarının rengi kimyasal maddeler aracılığıyla değiştirilir. Bazı kadınlar da ev ortamında saçlarının rengini birkaç ton açabiliyorlar. Onlar zarar görmesin diye saçlarının rengini doğal yollarla çözerler. Doğal yollarla saç renginin açılması kimyasal yollarla kullanımdan daha iyidir.

Peki, saçların rengini doğal yollarla nasıl açabilir?

Bunun için mutfağınızda bazı ürünlerden faydalanacağız. Bu ürünleri kullanarak kolaylıkla saçınızın renginin açabilirsiniz.

1- Limon ve su karışımı

Limon her evde olan bir meyvedir. Ondan çeşitli amaçlar için sürekli kullanıldığımızı hepimiz biliyoruz. Bu kez limonu farklı bir amaçla kullanacağız. Saç rengini açmak için aynı miktar limon suyu ve su karıştırılır ve nemli saçlara sürülür. Bundan sora saçlar güneş altında kurutulur. Bu zaman bazı şeylere dikkat etmek gerekir:

  • Karışım limon suyu ve su miktarı aynı olmalıdır.
  • Karışım saçlara sprey şeklinde vurulmalıdır.
  • İşleme başlamadan önce saçları ıslatmak ve her tarafını nemlendirmek gerekir.
  • İşleme başlamadan 3 gün önce yıkayın. Bu zamanda saçlarınızda oluşan doğal yağlar limon suyunun saçlarınıza zarar vermesinin önünü alacak.
  • Eğer saçlarınızın kısmi rengini açmak istiyorsanız pamuğu karışım batırıp, istediğiniz kısma sürün.
  • Karışım güneş altında kurutulduğunda etkisi daha iyi olur. Ama karışımı sürdükten sonra 60 dakikadan fazla güneş altında durmayınız.
  • Saçlarınızı gün altında kuruturken cildinizi gün ışınlarından koruyun.
Saç Renginin Doğal Yollarla Açılması

Saç Renginin Doğal Yollarla Açılması

2- Bal ve zeytinyağı

Saçın renginin doğal yollarla açılmasının diğer yolu bal ve zeytinyağı karışımıdır. Bunun için aynı miktarda bal ve süzme zeytinyağı karıştırılır ve saçlara masaj şeklinde sürülür. Karışım en az yarım saat bekletilir, sonra saçlar şampuanla yıkanır.

3- Papatya suyu.

Bir avuç kuru papatya 2 bardak suyun içerisine konur ve kaynatılır. Suyun rengi sarı olduğunda ateş üstünden alınır ve soğuduktan sonra sprey şişesi aracılığıyla saçlara vurulur. Saçlar güneş ışığı altında 1 saat süreyle kurutulur.

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi