FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Rize Evde Ek İş İlanları

Rize Evde Ek İş İlanları

Evde Ek İş Rize

Gelişen haberleşme sistemleri sayesinde artık evde işveren firmalara yahut işletmelere ulaşmak oldukça kolay bir hal aldı. Evde ek iş Rize yazımızı Rize de ek iş yaparak ev rahatlığında para kazanmak isteyen kişiler için derledik.

Rize, Türkiye’nin Doğu Karadeniz Bölümü’nde yer alan bir sahil kentimizdir. Rize, Karadeniz iklim, bitki örtüsü, engebeli yapı ve üretim çerçevesinde Karadeniz’in karakteristik özelliklerinin hâkim olduğu bir ilimizdir. Anadolu’nun diğer bölgelerinden coğrafi yapısıyla olduğu gibi kültürel yapısı ile de ayrılır. Dik yamaçlı vadileri, doruklara ulaşılabilir seviyede yüksek dağları, buzul gölleri, yem yeşil yaylaları, ahşap doğal dokuyu koruyan evleri ile çok özel bir turizm beldesidir. Rize’de yaz mevsimi oldukça ılık geçmektedir. Sonbahar ve kış mevsimleri ise yağışlı geçer. Bu sebeple yıl boyunca tarım yapmak mümkündür. Engebeli arazi yapısı ulaşıma ve sanayiye geçit vermemektedir.

Evde Hemşin Çorabı Yapımı İşi Nedir?

Hemşinli kadınlar hayallerinde kurgulayıp etnik desen ve kültürün etkisini bir araya getirip desene yansıtırlar. Birçok insan özellikle bahar aylarında Hemşin çorabı alıyor. Çok fazla talep olan bu çorabın üreticileri bu talebi karşılamakta bazen güçlük çekiyor. Pek çok insan soğuk kış günlerini geçirmek için bu çorapları günlük hayatlarının bir parçası haline getirmiş durumda. İki çeşit çorap mevcuttur. İki telli ve tek telli diye ayrılıyorlar. Tek telli yani renksiz olanlar genelde erkekler için ve boyları fazla uzun olmuyor. Kadın çorapları genelde uzun oluyor. Eskiden doğal boyalarla boyanan ve yün ipliklerden yapılan çoraplar günümüzde daha çok orlon iplerle aynı geleneksel desenlerle örülmektedir. Evde Hemşin çorabı yapımı işi Kullanılan malzemeler işveren tarafından temin edilmektedir.

Sizde Rize de ek iş yaparak para kazanmak istiyorsanız. Yapabileceğiniz işi ve iletişim bilgilerinizi yorum bırakmayı unutmayın.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi