FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul başlıyor

Marka ve tasarımcıların Sonbahar/Kış 2019 koleksiyonlarının sergileneceği Mercedes Benz Fashion Week Istanbul, 19-22 Mart 2019 tarihleri …

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul başlıyor

Marka ve tasarımcıların Sonbahar/Kış 2019 koleksiyonlarının sergileneceği Mercedes Benz Fashion Week Istanbul, 19-22 Mart 2019 tarihleri ortasında gerçekleşecek.

Aktiflikte 46 dizayncı ve marka, toplamda 38 defilede Sonbahar/Kış 2019 koleksiyonlarını sergileyecek. Bu isimlerin 17’si defile, 14’ü studio & küçük defile, 2’si The Core Istanbul’da sunum ve bir kişi de retrospektif formatında gerçekleştirecek. Ayrıyeten her dönem olduğu üzere, bu dönem da koleksiyonlarını Şiddetli PSM alanı dışındaki yerlerde sergilemeyi tercih eden 4 dizayncı bulunuyor.

Türk ve memleketler arası satın alma sorumlularını marka ve tasarımcılarla buluşturarak aktifliğin ticari ayağını oluşturan The Core Istanbul, bu dönem yeni formatı altında karnaval temasıyla 20-21 Mart tarihleri ortasında kapılarını açacak. 45 markanın Sonbahar/Kış 2019 koleksiyonlarını satın alma sorumluları ile buluşturmasının yanı sıra dönem trendleri, dijital süreçlerin idaresi, markalaşma, yavaş moda ve moda fotoğrafçılığı ana başlıkları altında atölye çalışmaları ve paneller, Türk dizayncı markalarını bir ortaya toplayan bir pop-up store da The Core çatısı altında gerçekleşecek.

13. dönemde koleksiyonlarını sergileyecek olan marka ve dizayncılar ortasında; Aslı Filinta, Belma Özdemir, Brand Who, Cele-Brand, Ceren Ocak, Çiğdem Akın, Clımber, Damat, Db Berdan, Emre Erdemoğlu, Emre Pakel, Exquıse, Ezra Tuba, Giray Sepin, Gokhanyavas, Gülçin Çengel, Guntas, Hemington, House Of Ogan, Karma 1: Selen Akyüz & Third, Kiğili, Kith&Kin, M.O.F.C. Eda Güngör, Mehtap Elaidi, Meltem Özbek, Mercedes-Benz Presents Özgür Masur, Miin By Kadir Kiliç, Murat Aytulum, New Gen By Ima, Başkan Özkan, Hasret Erkan, Hasret Kaya, Hasret Süer, Şebnem Günay, Sudi Etuz, Tuba Ergin, W-S-M yer alıyor.

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi