FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Maket Bıçağı Montaj İşi Yapmak

Maket Bıçağı Montaj İşi Yapmak

Maket Bıçağı Montaj İşi Yapmak

Evde maket bıçağı montaj işi sağlık açısından riskli bir iş olduğu için daha kolay alabileceğiniz bir iştir. Çünkü diğer evde yapılan paketleme ve montajlama işleri kolay ve risksiz olduğu için herkesin yapabileceği işler oluyor. Haliyle bu işler için çok büyük bir aday kitlesi oluyor. Maket bıçağı işi ise elinizi kesme gibi riski barındırdığı için özellikle çocukları olan e hanımları bu işi yapmamayı tercih ediyor. Evinizde çocuk yoksa ve bir işi yaparken dikkatiniz çabuk dağılmıyorsa bu işi evde yapmanızı tavsiye edebiliriz. Yalnız dikkatli olmanızı özellikle rica ediyoruz, üç beş kuruş için sağlığınızdan olmanızı istemeyiz.

Evde Maket Bıçağı Montajı Nasıl Yapılır?

İş için anlaştığınız firma size maket bıçağı kaplarını ve kabın içerisine girmesi gereken keskin bıçakları ayrı paketler halinde teslim eder. Size verilen bu maket bıçaklarını plastik kaplarının içerisine yerleştirerek montajını yapacaksınız. Firma size montajın nasıl yapıldığını uygulamalı olarak gösterecek veya resimli kataloglar verecektir. Youtube’da maket bıçağı montajı diye arama yapmanız halinde karşınıza gerekli videolar çıkacaktır.

Evde Maket Bıçağı Montajı İşi Veren Firmalar

Her yazımızda da belirttiğimiz gibi evde yapılan işleri icra etmek kolay ve ustalık gerektirmeyen işlerdir. Fakat bu işleri bulmak ne yazık ki çok zordur çünkü bu tür işler henüz tam olarak yaygınlaşmadığı için kısıtlı sayıda var ve bu işi yapmak isteyen birçok insan var. İnternetten araştırma yaparak maket bıçağı üreten firmalara ulaşarak bu konu hakkında bilgi alabilirsiniz. Çoğu firma montaj işini üretim atölyesinde yaptığı için işi bulmakta zorluk çekebilirsiniz.

Maket bıçağı montajını evlere veren firmalara ulaşma şansınızı arttırmak için sayfamızın aşağısında bulunan yorum gönder kısmından iletişim bilgilerinizi ve ikamet ettiğiniz ili not bırakarak bu işi yapmak istediğinizi söyleyebilirsiniz.

Maket Bıçağı Montajı İşinden Ne Kadar Para Kazanabilirim?

Sabit bir ücret olmamakla beraber maket bıçağı montajından anlaştığınız firmanın parça başı ne kadar ücret vereceğine göre ayrıca sizin gün içerisinde kaç adet montaj yapacağınıza yani performansınıza göre alacağınız ücret değişiklik gösterir. Ortalama olarak ayda 2.000 TL kazanabileceğinizi söyleyebiliriz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 3 YORUM
  1. Zuhal özkan dedi ki:

    ben beş gun çalışan bir insanım akşamları ve hafta sonu uğraş ve ek gelir olsun diye yaparım bu işi diyorum

  2. Şehriban dedi ki:

    İşi yapmaya musaitim. Cevap verebilir misiniz. İstanbul beylikdüzü

  3. Ümit Özkan dedi ki:

    Merhaba çalışma saatlerim bu işi yapmaya uygun iletişime geçebilirsek detaylı şekilde konuşabiliriz sizin tarafınıza yararlı olucağımı düşünüyorum.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi