FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Londra Moda Haftası 2019-20 Sonbahar Kış koleksiyonları

Burberry 2019-20 Sonbahar/Kış Koleksiyonu Burberry’nin dizayncısı Riccardo Tisci, hem klasik hem de asi bir tavsa sahip yeni koleksiyonuyla …

Londra Moda Haftası 2019-20 Sonbahar Kış koleksiyonları

Burberry 2019-20 Sonbahar/Kış Koleksiyonu

Burberry’nin dizayncısı Riccardo Tisci, hem klasik hem de asi bir tavsa sahip yeni koleksiyonuyla karşımıza çıktı. Tisci’nin sokak giymene olan merakını Givenchy’nin dizaynlarını yaptığı vakitlerden çok düzgün biliyoruz. Bu yeni koleksiyonunda da “Burberry isn’t good for you” yazılı elbiseler, beyzbol ceketler ve parlak ve baskılı kesimler ile sokak tarzını en yeterli halde yansıtan dizayncı, İngiliz tarzını de klasik çizgiye sahip bej renk yüklü ekip ve elbiselerle gözler önüne serdi.

Victoria Beckham 2019-20 Sonbahar/Kış Koleksiyonu

Turkuaz, leylak, kırmızı ve beyaz renklerin hakim olduğu Victoria Beckham defilesinde, canlı renk kombinleri kış dönemine bahar havası getirdi. Maxi uzunluk etek ve elbiselerin ön planda olduğu defile, 70’lerin silüetine vurgu yaptı.

Osman 2019-20 Sonbahar/Kış Koleksiyonu

2019-20 Sonbahar/Kış koleksiyonları içerisinden en gizemli olanı Osman’dı diyebiliriz. Simsiyah bir atmosferde sunduğu koleksiyona, deri kıyafetler ve tül ayrıntılar damga vurdu. Siyahın hakimiyeti altında olan koleksiyonun uzun ve kabarık elbiseleri dikkat çekti.

Peter Pilotto 2019-20 Sonbahar/Kış Koleksiyonu

Dönemin en romantik kesimlerinin bir ortada bulunduğu Peter Pilotto 2019-20 Sonbahar/Kış koleksiyonu; şifon modüller, uçuş uçuş etekler, maxi uzunluk elbiseler ile sahiden hayal üzereydi. Koleksiyonda sıkça görülen pembe tonları, 70’lerin ikonik duvar kağıtlarından esinlerek kullanıldı.

Vivienne Westwood 2019-20 Sonbahar/Kış Koleksiyonu

Vivienne Westwood, birçok modülünde baskı ve çeşitli bildiriler bulunan bir koleksiyon sundu ve sadece kıyafetleriyle değil, makyaj tarzıyla de Londra Moda Haftasının en sıra dışı görünümlerine imza attı.

(Bu yazı birinci evvel oggusto.com’da yayınlanmıştır.)

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi