KYLIE JENNER BİR MAYO MARKASI KURUYOR

En genç Kardashian-Jenner üyesi yeni bir proje ile karşımızda. Kylie Cosmetics ve Kylie Skin güzellik markalarının başarılarının ardından mayo ve bikini sektörüne atılan Kylie Jenner, yeni girişimini Instagram hesabından duyurdu. ‘Kylie Swim’ yazarak cut-out detaylı bir mayo ile poz veren Jenner, ablası Kendall’ın moda bilgisi ile yeni bir koleksiyona hazırlanıyor.

Instagram duyurusuna kadar tüm detayları gizli tutan Jenner, hikayesinden de “Kylie Swim üzerinde çalışıyorum ve sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyorum” yazdı. Önceki marka logolarından farklı olarak Kylie Swim için 70’ler ilhamlı bir yazı stili tercih eden Jenner, markasının Instagram sayfasını da açtı. Kylie Swim Instagram hesabından da aynı fotoğrafı paylaşan Jenner, ek olarak Polaroid kamera ile çekilen bir fotoğraf serisi paylaştı. Retro ilhamlı stilleri ile dikkat çeken kareler ile Kylie Swim’in vintage plaj stillerine gönderme yağacağını düşünüyoruz! Kısa bir süre önce 24. yaşını kutlayan Jenner, aynı zamanda ikinci bebeğine hamile olduğu söylentileri ile gündemde.

Kadinnews

Recent Posts

TOKSİK BİR İLİŞKİYİ ANLAMANIN 5 YOLU

Toksik bir ilişki içinde misiniz? Belki de şimdiye kadar sadece rüyalarınızı süsleyen kişiyi bulduğunuzu zannediyorsunuz;…

3 sene ago

SONBAHARIN FAVORİ 10 TIRNAK TRENDİ

Sonbaharı doyasıya hissedeceğimiz Ekim ayına giriş yaptık. Soğuk havalar etkisini yavaş yavaş göstermeye başladı. Hal…

3 sene ago

KONFORLU VE ŞIK KUCAKLAMA: PANÇOLAR

Her sonbahar-kış moda sezonu, podyumlarda öne çıkan dış giyim trendleri ortaya çıkıyor ve dünya çapında…

3 sene ago

MODA DÜNYASININ YENİ GÖZDESİ: DAMA DESENİ

Değişen ve gelişen modayla birlikte dolabımıza ve hayatımıza çok fazla yeni ve farklı kıyafet giriyor.…

3 sene ago