FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Kreatini Düşüren Meyveler Nelerdir?

Kreatini düşürmek böbrek sıhhatini korumak için değerli olmaktadır. Kreatin yüksekliği böbrek işlevlerindeki bozulmalarını göstermektedir. Ayak …

Kadinnews

Kreatini düşürmek böbrek sıhhatini korumak için değerli olmaktadır. Kreatin yüksekliği böbrek işlevlerindeki bozulmalarını göstermektedir. Ayak ve ellerde meydana gelen şişlikler, yorgunluk hissi yaşanması, mide bulantıları, baş ve bel ağrıları kreatinin yüksekliği sebebi ile görülebilen belirtilerdir.

Keratin kıymetleri

Kreatinin olağan kıymetleri erkekler ve bayanlar ortasında farklılık gösterir. Kreatin bedelleri çoklukla bayanlarda daha yüksek olmaktadır. Buna nazaran;

Erkeklerde olağan keratin bedelleri 0.6 – 1,2 mg/dL ortasındadır.

Bayanlarda olağan keratin bedelleri 0.5 – 1,1 mg/dL ortasındadır.

Çocuklarda olağan keratin pahaları 0.3 – 0,7 mg/dL ortasındadır.

Bebeklerde olağan keratin pahaları 0.2 – 1.2 miligram/desilitre ortasındadır.

Ergen bireylerde olağan keratin pahaları 0.5 – 1.0 miligram/desilitre ortasındadır.

Keratin Düzeyini Düşürmek

Keratin düzeyini düşürmek için;

  • Yüksek protein içeren besinlerden uzak durmak gerekir.
  • Su tüketimini fazla yapmak idrar çıkışını artırır bu nedenle sıvı tüketimi kıymetlidir.
  • Kafein içerikli besinlerden (çay, kahve ve kola gibi) uzak durarak Kreatini düşüren meyveler ve sebzelerden tüketmek gerekir.
  • Nizamlı olarak yapılan idmanlar ile keratin düzeylerini denetim altına almak mümkün olur.

Keratin düzeyini düşürmek için Kreatini düşüren yiyecekler den tüketmek ve konutta çarçabuk uygulanabilecek formülleri denemek gerekir. Meskende uygulanabilecek metotlar şunlardır:

Kreatini düşüren yiyecekler

  • Karbonat: Yarım kaşık karbonat bir bardak ılık su ile karıştırılarak içilmelidir. Karbonat yüksek ölçüde sodyum içermesi nedenle az ölçüde tüketilmesi gerekmektedir.
  • Papatya çayı: 1-2 kaşık papatya bitkisi bir bardak sıcak su içerisine konulur ve 10 dakika demlendirilir. İçerisine bal eklenerek günde 3-4 kere tüketilebilir.
  • Elma sirkesi: 1 yemek kaşığı elma sirkesi bir bardak su içerisine karıştırılarak tüketilmelidir. Bu karışımı her gün içerek yüksek karbonatlı diyet uygulaması keratin düzeyini düşürmekte tesirli olmaktadır.
  • Sarımsak: 4-5 diş sarımsak çiğnemek kan keratin düzeylerinin düşürmekte tesirli olmaktadır.
  • Zencefil ve tarçın: zencefil ve tarçın tüketiminin keratin düzeylerini düşürmekte tesiri vardır.
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi