FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

JIMMY CHOO X BILLY PORTER

Tarz ve modanın cinsiyeti olmadığını kanıtlayan ve kişiselliği kutlayan Billy Porter, Jimmy Choo ile bir ortaya gelerek cinsiyetsiz bir ayakkabı …

JIMMY CHOO X BILLY PORTER

Tarz ve modanın cinsiyeti olmadığını kanıtlayan ve kişiselliği kutlayan Billy Porter, Jimmy Choo ile bir ortaya gelerek cinsiyetsiz bir ayakkabı koleksiyonu tasarladı. 46 numaraya kadar geniş bir seçki sunan bu özel koleksiyon, Jimmy Choo arşivlerinden ilham alarak yiğit desenler, renkler ve metalik aksanlar ile tasarlandı.

Koleksiyon için hazırlanan görüntüde, “Adım atmam gereken tek ayakkabıların kendiminkiler olduğunu öğrendim.” diyen Porter, “Bu ayakkabıları doldurmak çok zor” diye ekledi. Kapsül koleksiyonu kutlamak için LGBTQ tertibi Trevor Project’e $100 bin bağışta bulunan Jimmy Choo, Pride Month için en tesirli insiyatiflerden birine imza attı.

Jimmy Choo ile koleksiyonunu annesine adadığını söyleyen Porter, annesinin bedensel mahzuru sebebiyle asla topuklu ayakkabı giyemediğini söyledi. Annesinin şartsız sevginin beden bulmuş hali olduğunu ve koleksiyonun özgünlüğe ve sevgiye olan bağlılığını göstermesini umduğunu söyleyen Porter, ‘statement’ tarzlar ile dolu dizaynlar yarattı. “Bu koleksiyonu, engelli bir bayan olarak en büyük hayali bir çift yüksek topuklu ayakkabıyla yürüyebilmek olan anneme ithaf ediyorum. O bu hayale asla ulaşamadı, fakat ben onun ismine tüm dünyanın görmesi için bu koleksiyonu hayata geçiriyorum.” diyen Porter, “Cinsiyetsiz bir koleksiyon tasarlayarak gayem, insanları her seviyede özgünlüğü bağlayan zincirlerden kurtarmak.” diye ekledi.

Yeni koleksiyon için bir basın açıklaması yayınlayan Jimmy Choo Kreatif Yöneticisi Sandra Choi, Porter’ın yeteneğini ve özgünlüğünü takdir ettiğini söyledi. Moda kesiminin değişim için gücü olduğunun altını çizen Choi, her cinsiyetten ve tercihten insanın Jimmy Choo ayakkabılarına sahip olmasını istediğini vurguladı. “Billy nitekim çok orjinal ve doğal. Onun gücü, yeteneği ve diğerleri için savunuculuğu sevinç saçıyor. Porter, kırmızı halıda ve dışarıda Jimmy Choo’nun tüm kıymetlerinin beden bulmuş hali.” diyen Choi, “Moda hepimizin hayal kurmasını sağlıyor ve bir çift Jimmy Choo ayakkabısı ile adım atmanın dönüştürücü tesirini kimlerin deneyimleyebileceği konusunda hudut olmamalı. Billy ile iş birliği yapmaktan, eşitlik ve kabulün kutlanmasında bu vizyonu hayata geçirdiğimiz için çok heyecanlıyım.” diye ekledi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi