FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

İstanbul Evde Ek İş İlanları

İstanbul Evde Ek İş İlanları

Evde Ek İş İstanbul İstanbul Evde Ek İş İlanları

Son zamanlarda internet üzerinden para kazanmak ve evde ek iş yapmak oldukça rağbet görmeye başladı. Özellikle öğrenciler ve ev hanımları boş zamanlarının büyük bir kısmını evde ek iş yaparak değerlendiriyorlar. İnternet üzerinden ek iş bulmak ve evde para kazanmak artık oldukça basit. Bu yazımızda sizin içim İstanbul evde ek iş imkânlarını değerlendirmeye çalıştık

Herkesin bildiği üzere İstanbul nüfusu 18 milyonun üzerinde çıkan metropol bir şehir. Nüfusun fazla olmasına paralel olarak iş gücü oldukça fazla ve işçiye verilen ücret oldukça az. İnsanların tek bir işte çalışarak geçinmelerinin imkânı yok bu sebeple 7 den 70’e herkes evde ek iş yaparak para kazanmaya çalışmaktadır. İstanbul gibi büyük bir şehirde yaşıyorsanız için önerebileceğimiz işlerden ilki davetiye katlama, nikâh şekeri süsleme ve nedime bilekliği yapmak şeklinde olan ev hanımları ve öğrencilere hitap eden işlerdir.

Evde Davetiye Katlama İşi

Özellikle matbaa ve organizasyon firmaları düğün sezonlarında siparişleri yetiştirmek amacıyla evlere iş vermektedir. Evde davetiye katlama işi oldukça kolay ve el becerisi gerektirmeyen bir iştir. Matbaadan basılmış olarak gelen davetiyeleri katlayarak zarf içine yerleştirmekten ve üzerini süslemekten ibaret bir iştir. Yapılacak işlemin niteliğine göre tane başı yahut toptan fiyatlandırma ile para kazanılmaktadır.

İstanbul evlere ek iş veren firmaların size ulaşmasını sağlamak için yorum kutucuğuna isim soy isim ve mail adresinizi bildiren yorum bırakabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi