FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Havlu Kenarı Örnekleri

Çeyizlerin ve evlerin vazgeçilmezi olan havlu kenarı örnekleri yerini alır. Kolay örülmesinin üzerine oldukça şık olan seçimleri yerini alır.

Havlu Kenarı Örnekleri

Çeyizlerin ve evlerin vazgeçilmezi olan havlu kenarı örnekleri yerini alır. Kolay örülmesinin üzerine oldukça şık olan seçimleri yerini alır. Her ne kadar siz kadınlar daha çok tığ ile olan modelleri tercih ediyor olsanız bile iğne ile yapılan seçenekleri de bulunur.

Havlu kenarı örnekleri, çeyizler için vazgeçilmez derecede olan havlu modellerinin daha çok gösterişli olmasının tercih edilmesinden dolayı boncuk ve pul işlemeleri olan seçenekleri tercih edilir. Kolay örülüm sağlayan dolgulu ve örümcekli olan modelleri havlular ile birleşince bir hayli güzel gözükecektir. Bunların daha şık durmasını sağlamak için kurdele ya da şeritler ile daha güzel modellerin ortaya çıkmasını sağlayacaksınız.

Havlu Kenarı Örnekleri - Kadinnews.com

Havlu Kenarı Örnekleri – Kadinnews.com

İğne İle Yapılan Havlu Kenarı Örnekleri

İster çeyizlere koyacak olduğunuz isterseniz de evlerimizde hem günlük hem de misafirler için kullanılacak olan havlu kenarları yapabilirsiniz. Bunları iğne ile yapılan havlu dantel örnekleri ile taçlandırabilirsiniz. İster örümcek modeli ister dolgu modelini kullanın farklı yapılar ile süsleyebilirsiniz. Pullar ve minik boncuklar ile örülen alternatifleri yaparak çok şık bir görünümü elde edebilirsiniz.

Örümcek Havlu Kenarı Modeli

Özel ve kolay bir yapımı olan örümcek havlu kenarı modelleri şık bir görünüm sergiler. Uzun boylu örümceklerin dolgular ile birleşmesinden gelen görünüm havluların daha farklı bir zarafet kazanmasını sağlar. Zarif olan modelleri de tercih edebilirken havluların kenarında daha büyük ve gösterişli olan seçenekleri de tercih ederek yapabilirsiniz.

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi