FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

HARİKA KURTARICI: SİYAH YAZ ELBİSELERİ

Fuşya, yeşil, turuncu derken, renkli yaz hayallerine kısa bir orta veriyoruz. “Siyah elbiseler, bu dönemin olmazsa olmazı” demiyoruz, zira bize …

HARİKA KURTARICI: SİYAH YAZ ELBİSELERİ

Fuşya, yeşil, turuncu derken, renkli yaz hayallerine kısa bir orta veriyoruz. “Siyah elbiseler, bu dönemin olmazsa olmazı” demiyoruz, zira bize nazaran her dönemin olmazsa olmazı… Ve artık dönemin siyah yaz elbiseleri, sıcağa karşı bütün cüretiyle gardını alıyor.

Her trende ve tarza ahenk sağlayabilen kurtarıcı bir modül; tam olarak siyah elbiseleri özetleyen bir tanım… Hangi dizaynda ya da tarzda olursa olsun; siyah bir elbisenin her vakit yeterli bir seçim olduğunu artık hepimiz kabul ediyoruz. Kısa, uzun, dar ya da kloş siyah bir elbise; eskimeyen şıklığı ile gardırobunuzun vakitsiz modülüdür.

Siyah bir elbise, ayrıyeten kişiliği tarza yansıtmanın en kolay usulüdür. Dikkat cazip ya da minimal aksesuar, sade bir gömlek ya da sıra dışı bir ceket ile kombinlemek; biçiminizi ya da ruh halinizi yansıtmanın en güzel yoludur.

Büstiyer ayrıntılı Jacquemus, tül Dolce&Gabbana, bel dekolteli Etty&Jacques elbiseler üzere farklı ayrıntılı dizaynların siyah renkte yapılmasının tabi ki bir nedeni var; siyah renk, dramatik ayrıntılı silüetler denemek için harika bir tercihtir.

Ne giyeceğinizi bilemediğiniz sıcak yaz günlerinde, kusursuz kurtarıcınız siyah elbise olur. Bize sorarsanız; bu dönemde saçların trend aksesuarı fularla, eforsuz lakin havalı bir görünüm elde edebilirsiniz. Günlük görünümünüze seksilik katmak için ise dar bir siyah elbiseyi tercih edebilirsiniz.

Spor ayakkabı, loafer, stiletto düz ya da topuklu sandalet… Siyah elbisenize seçeceğiniz ayakkabıyı, büsbütün sizin hayal gücünüze bırakıyoruz. Aksesuarları düşünürsek, sonsuz bir tarz denizi… Siyah elbisenizi istediğiniz üsluba dönüştürebilecek aksesuarı seçmek size kalmış; zincir kolyeler, meyve takılar, gösterişli ya da yüzükler… Dönemin aksesuar trendlerini denemek için şahane bir tercih olabilir.

GÖZ KAMAŞTIRAN UYUMLU YÜZÜKLER

İŞTAH KABARTAN TAKILAR

Ferdî biçimini bulmuş ve yaz estetiğini en yeterli formda yansıtmak isteyen bilir ki, o tatil bavulunda bir siyah elbise olmalı. Yazın en sevilen tarz tekliflerine gelirsek; siyah elbisenize altın takılar, hasır çanta ve topuklu sandaletler… Sırtı açık uzun elbiseler ile düz sandaletler ve renkli çantalar…

Siyah elbiseleri sıkıcı bulanları ise dizayncılar, bu dönem utandırmaya niyetli… Dönemin koleksiyonlarında, sıkıcı demeye utanacağınız, ortalarından seçim yapmakta zorlanacağınız sonsuz bir siyah elbise denizi var.

35 SİYAH YAZ ELBİSESİ

Dönemin koleksiyonlarından seçtiğimiz tesiri yüksek siyah elbiseleri incelemeyi unutmayın.


1

SELMA ÇİLEK x BOYNER,
449 TL,
boyner.com

2

ACNE STUDIOS,
$680,
acnestudios.com

3

BEAUTY OMELETTE,
700 TL,
beautyomelette.com

4

CAROLINA HERRERA,
2990 $,
modaoperandi.com

5

ETTY&JACQUES,
1429 TL,
ettyjacques.com

6

BOTTEGA VENETA,
1490 $,
bottegaveneta.com

7

PERSPECTIVE,
799 TL,
perspective.com.tr

8

FENDI,
24200 TL,
fendi.com

9

RAT & BOA,
175 $,
ratandboa.com

10

BERSHKA,
149 TL,
bershka.com

11

PRADA,
2321 €,
farfetch.com

12

TWIST,
859 TL,
twist.com

13

RED VALENTINO,
1040€,
redvalentino.com

14

VAKKORAMA,
945 TL,
vakkorama.com

15

VERSACE,
50500 TL,
versace.com

16

ZIMMERMANN,
595 €,
zimmermannwear.com

17

ZARA,
249 TL,
zara.com

18

VETEMENTS,
780 €,
vetementswebsite.com

19

GIVENCHY,
2290$,
givenchy.com

20

GIZIA,
3780 TL,
gizia.com

21

H&M,
429 TL,
hm.com

22

ISABEL MARANT,
1085 €,
isabelmarant.com

23

IN THE MOOD FOR LOVE,
4450 TL,
inthemoodforlove.com

24

KNITSS,
1450 TL,
knitss.com

25

LES BENJAMINS,
699 TL,
lesbenjamins.com

26

CHRISTOPHER ESBER,
$990,
christopheresber.com

27

MANGO,
499 TL,
mango.com

28

MASSIMO DUTTI,
1299 TL,
massimodutti.com

29

JACQUEMUS,
485€,
net-a-porter.com

30

MUSE FOR ALL,
1650 TL,
museforall.com

31

OFF-WHITE,
558 €,
farfetch.com

32

DOLCE&GABBANA,
5695€,
dolcegabbana.com

33

NOCTURNE,
899 TL,
nocturne.com

34

ASLI FİLİNTA,
2245 TL,
aslıfilinta.com

35

PACO RABANNE,
390€,
pacorabanne.com

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi