FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Göbek Deliğinde Ağrı Neden Olur?

Kadinnews

Göbek Deliğinde Ağrı Neden Olur? Göbek bölgesinde ve göbek deliğinde hissedilen ağrı kişiler için en çok ağrı sorunu olan bölgedir. Bu ağrılar ara da bir olduğu gibi çok sıkta görülmektedir. Göbek bölgesinde yaşanan ağrı günlük tüketilen gıdalardan da kaynaklana bilmektedir. Göbek deliğinde yaşanan ağrılar çok şiddetli değildir fakat baskılı bir ağrıdır. Göbek deliğinde ağrısı bulunan biri hemen doktora başvurmalıdır ve tedaviye başlanmalıdır.

Göbek Deliği Ağrıları Nelerdir ve Nasıl Tedavi Edilir?

Göbek deliğinde ağrı neden olur diyenlerin ve göbek deliği ağrısı çekenlerin ilk sorunu idrar yolu enfeksiyonlarıdır. İdrar yolu enfeksiyonları idrar yolunda başlar ve böbreklere yayılmaktadır. İdrar yolu enfeksiyonları idrara çıkıldığında belirtilerini göstermektedir. İdrara çıkıldığında idrarda ağrı kanama ve yanma yaşanıyorsa idrar yolu enfeksiyonları oluşmuştur. İdrar yolu enfeksiyonlarını temizlemek ve idrar yolu enfeksiyonlarından kurtulmak için antibiyotik kullanımı gereklidir. Antibiyotik kullanımı için doktorun önerdiği ilaçlar kullanılmaktadır.

Göbek deliğinde ağrı neden olur diyenlerin ve göbek deliği ağrısı çekenlerin bir diğer hastalığı Apandist hastalığıdır. Apandist hastalığı apandis iltihaplanması sonucu oluşmaktadır. Apandist hastalığından kaynaklanan göbek deliği ağrısı belli bir yerde kalmaz ve etrafa yayılmaktadır. Apandist hastalığının teşhisinden sonra göbek deliği ağrılarını azaltmak için apandis ameliyatı olunabilmektedir. Fazla yemek sonucunda midede gaz oluşur ve karın şişliği meydana gelmektedir. Bu hastalık ilerlemesi sonucu ishal ve kusmaya sebep olur. Bu sebeplerin dışında karında oluşan şişkinliğin sonucunda kabızlık meydana gelir ve göbek deliğinde ağrıya sebep olmaktadır.

Göbek Deliğinde Ağrı Neden Olur? KadınNews.Com

Göbek Deliğinde Ağrı Neden Olur? KadınNews.Com

Hamile Kadınlarda Göbek Ağrısı

Hamile kadınlar da çok sık görülen göbek deliği ağrısı çok ağrılı olmasa da bebeğin hayati tehlikesini etkileyebileceği için çok önemlidir. Hamile kadınlar çok şiddetli göbek deliği ağrısı yaşandığı takdirde dış gebelik riskine karşı doktora başvurarak gerekli önlemler alınması gerekmektedir. Göbek deliğinde ağrı neden olur merak edenler yazımızı okuyarak fikir sahibi olabilirler.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi