FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Eylül ayı burçlarda aşk hayatı

Herkesin hayatlarının her alanında bir nizam oturtmaya çalıştığı Eylül devrinde, en merak edilen aşk hayatları oluyor. İşte Eylül ayında …

Eylül ayı burçlarda aşk hayatı

Herkesin hayatlarının her alanında bir nizam oturtmaya çalıştığı Eylül devrinde, en merak edilen aşk hayatları oluyor. İşte Eylül ayında burçların aşk hayatlarına etkisi…

1. Koç

Eylül ayı Koç burçları için epeyce süratli bir halde başlayacak. Her ne kadar yavaşlamak, her şeyi ağırdan almak isteseler de bu pek ellerinde olayacak. Kendilerini öteki şeylere düşünmeye zorlasalar da dikkatlerini çeken kişiyi düşünmeyi bırakamayacaklar. Bu kişi bir müddettir tanıdıkları ya da yeni tanıştıkları biri olabilir. Fakat hangisi olursa olsun birincisinden çok farklı bir gözle bakmaya başlayacaklar bu bireye. O bireyde bir müddettir hissettikleri bir duyguyu bulacaklar. Koç burçları her zamanki üzere çok çekiciler, eksik hissettikleri yanlarını ise vakitle tamamlayacaklar.

2. Boğa

Boğa burçları Eylül ayında hayatlarında kıymetli bir yere sahip olan biriyle bağlarının koptuğunu hissedebilirler. Bu sefer bir şeyleri daha hakikat yapmaya çalışmaları gerekiyor. Fazla ilgili olmamalı, bağlarına yeni bir şeyler katmak için savaşmalılar. Münasebetleri hangi evrede olursa olsun bunu yapmaya muhtaçlıkları olacak ve savaşmaya değecek.

3. İkizler

Eylül ayının birinci 2 haftasında karşılarına modlarını düşürecek birkaç sorun çıkacak olan İkizler burçları Merkür retrosunun kalıntılarıyla savaşmaya devam edecek. İlgilendikleri bireyle ilgili ise aklına gelen birinci şey olmasa da kesinlikle bir etkileşim olacak. Eylül’ün ortalarından itibaren ise her şey hoşlaşacak. Çekiciliğiyle istediği kişiyi her türlü hoşlukla etkileyip istediğini elde edecek.

4. Yengeç

Yengeç burçları için Eylül ayı tekrar diğerlerini etkilemeye çalışarak geçecek bir ay olacak lakin bir an evvel bundan vazgeçmeleri gerekiyor. Vakitlerini boşa harcıyorlar, aslında bunun farkında olsalar da çeşitli sebeplerle bundan vazgeçmiyorlar. Bu ay karşınıza çıkacak birçok fırsatı adeta görmezden gelecekler.

5. Aslan

Aslan burçları ve hayatlarındaki kişi için Eylül ayı birçok farklı argüman getirecek. Bu argümanlar onların olmak istedikleri çift olmalarına büyük oranda yardım edecek. Lakin bu hususların hepsini konuşmalı ve ayrıntılıca ele almaları gerekiyor. Bu yüzden bu hususlar üzerinde yapabileceklerinin en düzgününü yapmaları ve egolarını bir kenara koymaları gerekiyor.

6. Başak

Eylül ayı Başak burçlarının adeta kendilerini aşacakları bir ay olacak. Çok fazla eğlenecekler ve bir yandan da birtakım kararlar alacaklar. Kendilerinden hiç beklemedikleri şeyler yapacaklar. Olağanda romantik beşerler olmasalar da kendilerini aşacaklar. Bu değişiklikler adeta onları denetim altına alacak.

7. Terazi

Eylül ayı Terazi burcuna adeta hiç yüzleşmek ve uğraşmak istemedikleri şeyi beraberinde getirecek. Aşk hayatlarında daima kaçtıkları bu hususla artık yüzleşmeliler ve bu husus hakkında olumlu düşünmeliler. Kaçtıkları şeyle yüzleşmek hayatlarını bir halde değiştirecek.

8. Akrep

Eylül ayı başlarken Akrep burcu için hiç beklemedikleri bir şeyi öğrenme vakti. Lakin yeniden de birtakım olaylar gizemini müdafaaya devam edecek. Hayatlarındaki en değerli bireyle yakınlaşacaklar ve uzun vakittir bekledikleri şey nihayet gerçekleşecek.

9. Yay

Eylül ayı Yay burçlarına yüzleşmeleri gereken şeyleri getirecek. Mutlaka kaçmaya çalışmamalı ve yüzleşmeliler, zira şu anda en kıymetli sorunları bu değil. Beklentileriyle çok fazla vakit kaybederken eğlenmeye vakit ayırmıyorlar bile. Fakat aşkta başarılı olmak için bunun bir oyun olmadığını anlayıp asıl bahse odaklanmalılar.

10. Oğlak

Oğlak burçları için Eylül ayı çok cazip ve gelecek vaadeden mevzularla gelecek. Bugüne kadar pes ettiği ve uğraşmadıkları her şey değişecek. Hudutları zorlamak her ne kadar olağan olsa da bunun da bir hududu olduğunu fark etmeleri gerek. Bu değişim sürecinde aşk hayatlarında sonsuza kadar tesirli olacak bir yanılgı yapmamak için çok dikkatli olmalılar.

11. Kova

Kova burçları için Eylül ayı yakın etraflarıyla çatışacakları bir ay olacak. Arkadaşlarının yahut ailelerinin yaptığı bir şey için onlara kızmış olmaları mümkün. Bu süreçte sezgilerine güvenmeleri ve her şeyi yoluna koymak için çabalamaları gerekiyor. Tüm bu nedenle romantik aşk hayatlarını bir kenara bırakmalı ve bu bahislere odaklanmalılar.

12. Balık

Son birkaç aydır hayatınızdaki kişi tarafından çok fazla yanlış anlaşılan Balık burçları için Eylül ayı çok daha düzgün gelecek. Sağlıklı münasebetler kuracaklar ve her şeyi temizleyerek işleri yoluna koyacaklar.

Kaynak:https://awarenessact.com/

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi