FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Evde Vida Paketleme İşi İle Ek Gelir Sağlayın

Evde Vida Paketleme İşi İle Ek Gelir Sağlayın

VİDA PAKETLEME İŞİYLE EK GELİR SAĞLAYIN

Hepimizin bildiği üzere evlerinde boş vakti olan kişilerin çoğu, kendilerine bir uğraş edinmek ve ekonomisine katkıda bulunmak için ek işlere yöneliyor. Genellikle ev hanımlarının tercih ettikleri bu işlerin çeşidi oldukça fazla ve her geçen gün hızla artmaya devam ediyor. Haliyle iş imkanları bu kadar artıyorken bu işlere olan taleplerde doğru orantılı olarak artıyor. Boş zamanı olan herkesin evinde yapabileceği çeşitli paketleme işleri, maddi yönden çok güzel kazançlar sağlayabiliyor. Çoğunluğun üniversite öğrencileri ve ev hanımlarından oluşan kişiler, evlerinden yapabildikleri çeşitli paketleme işleri sayesinde maddi olarak çektikleri sıkıntılardan kurtularak ekonomik özgürlüklerine bir nevi kavuşmuş oluyorlar.

Çoğu kişi evden kazanç sağlayabileceğinin farkına vardığı için işlerini bu yönde seçmeye özen gösteriyorlar ki bu karar aslında oldukça mantıklı. Bu tarz paketleme işleri hiçbir eğitim veya kurs almanızı gerektirmez. Eliniz hızlıysa ve istikrarlı çalışabiliyorsanız, kolay bir iş olduğu için üretim konusunda sıkıntı yaşamayıp, kazançlarınızı daha aktif bir şekilde sağlayabilirsiniz. Günlük ayırmanız gereken vakit ise 4-6 saat aralığındadır.

Anlaşma sağladığınız firma tarafından gerekli malzemeler evinize kargo veya özel servis aracılığıyla elinize ulaşır. Size belirtilen sayı ve gramlarda vidaları pakete koyacaksınız ve zımbalayıp yenisine geçeceksiniz. Elinize ulaşmış vidalar sayılı olduğu için tüm işlerinizde sayım yapmanızda fayda olacaktır. Aksi takdirde firma tekrar sizinle çalışmak istemeyebilir, bu konuda dikkatli olmalısınız.

Ne kadar kazanırım?

Ek iş yapmak isteyen kişilerin en çok sorduğu sorulardan biride budur. İş genel anlamda kolay olduğu için bahsettiğimiz kadar yüksek kazançlar elde edemeyeceklerini düşünürler. Paketleme işi veren firmalar genelde kazanacağınız ücretleri paket başına belirlemektedir. Paket başına 10-20 kuruş arasında anlaşma sağlayabilirsiniz ve günlük çok rahat bir şekilde 100 adet vida paketleyebilirsiniz. Bu şekilde günlük 10-20 TL aralığında paralar kazanabilmeniz mümkün. Benim elim hızlı ve istikrarlıyım diyorsanız günlük 200 vida paketlemeniz size 20-40 TL para kazandırır ki buda aylık 600-1200 TL aralığında bir kazanç demek.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi