FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Evde Üçlü Priz Montajı Yaparak Para Kazanmak

Evde Üçlü Priz Montajı Yaparak Para Kazanmak

Evde Üçlü Priz Montajı Yaparak Para Kazanmak

Evde ek gelir kazanmanıza vesile olabilecek bir diğer ek işimiz 3’lü priz montajlamak. Bu işin güzel tarafı sadece bayanlara hitap eden bir iş değil erkekler içinde uygun olması. Hatta erkeklerin tamir ve montaj işlerine daha yatkın olmasından dolayı erkekler için daha uygun diyebiliriz ama bayanlarında birkaç kez üçlü priz montajı yapmayı denedikten sonra rahatlıkla yapabilecekleri bir iştir.

Üçlü priz montajı işinin bir diğer güzel tarafı parça başı olarak yapılması ve bazı üçlü priz montajları için parça başı 1 TL veriliyor olması. Tabi bu aklınıza her parça başı için 1 TL alacağınızı getirmesin, bazı üçlü priz montajları kolay olduğu ve boyutları küçük olduğu için parça başı olarak size verilebilecek ücretler daha düşükte olabilir. Yani anlayacağınız alacağınız ücret firmanın size verdiği üçlü prizlerin boyutları veya montajlarının zorluk derecelerine göre değişiklik gösterecektir.

Ben bu işlerden hiç anlamam nasıl yaparım diye endişe ediyorsanız korkmayın çok zor bir iş değildir üçlü priz montaj işi. İş için anlaştığınız firma uygulamalı olarak size gösterecek veya size göndereceği kataloglarda işin nasıl yapıldığını adım adım gösterilecektir. Evde üçlü priz montajında eğer montaj işlerinde hiç tecrübeniz yoksa başta biraz zorlanabilirsiniz ancak birkaç montajdan sonra artık rahat bir şekilde montajı yapacağınızı fark edeceksiniz. Eliniz montaj işine tam anlamıyla alıştıktan sonra artık hızlı bir şekilde montaj işini yapabilirsiniz.

Firma ile bir üçlü priz montajı işin yani parça başına örneğin 1 TL olarak anlaştıysanız günde birkaç saatinizi bu işe ayırarak ortalama 50 tane üçlü prizi montajı yapabilirsiniz. Bu da günlük 50 TL aylık olarak ise 1.500 TL kazanacağınız anlamına geliyor. Tabi bu verdiğimiz örnekti daha fazla çalışarak daha çok para kazanabilir veya daha az vakit ayırarak daha az para kazanabilirsiniz. Öte yandan firma ile anlaştığınız üçlü priz montaj başı ücretinin ne kadar olduğu da kazanacağınız parada önemli bir etken.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Makbule kuş dedi ki:

    Benim tercubem var daha önce çalıştım 5 yıl

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi