FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Evde Lif İşi Yaparak Para Kazanmak

Evde Lif İşi Yaparak Para Kazanmak

Evde Lif İşi Yaparak Para Kazanmak

Günümüz annelerinin çoğu örgü işlerinden anlar. Eskiden internet, cep telefonu, bilgisayar hatta televizyon kullanımı ya çok kısıtlıydı ya da hiç yoktu. O zamanlarda bayanlar için evde, ev işleri dışında oyalanacak pek aktivite olmadığı için genellikle el işleri öğrenilir bu işlerle oyalanarak vakit geçirilirdi. Günümüz gençliği içinse durum çok değişti teknolojinin hayatımıza girmesinden sonra artık oyalanacak vakit geçirecek birçok şey var. Buna bağlı olarak hayatımızda değişti diyebiliriz. Örgü işini aslında tüm bayanların bilmemesi bu işten anlayan bayanlar içi bir avantaj. Eğer bir işi herkes yapabiliyorsa o işin pekte değeri olmaz.

Lif herkesin banyoda kullandığı vücut temizlemede yardımcı aparat. Marketlerde satılan çoğu fabrika üretimi lifler çok kullanışlı olmuyor ve tüketiciler tarafından sevilmiyor. Öte yandan el ile örülen lifler ise çok daha kaliteli ve kullanışlı olmasından ötürü halkımız tarafından daha çok tercih ediliyor. Lif örme işinden anlıyorsanız daha doğrusu örgü işinden anlıyorsanız zaten rahatlıkla lifte örebilirsiniz, örgü işinden anlıyorsanız bu işi sadece hobi olarak değil para kazanmak içinde yapabilirsiniz.

Evde yaptığınız lifleri pazarlarda küçük bir tezgah ayarlayarak satabilirsiniz veya pazarda ürün satan birinden tezgahının çok küçük bir bölümünü sizin hazırladığınız lifler için ayırmasını rica edebilir yahut kiralamasını teklif edebilirsiniz. Bir diğer lif satma yöntemi olarak tuhafiyelere gidip onlar için istediği şekillerde lif hazırlayıp belli bir ücret karşılığında satabileceğinizi söyleyerek lifleriniz için bir alıcı arayabilirsiniz. Farklı bir yöntem olarak sayfamızın al kısmında bulunan yorum gönder bölümünden lif yaptığınızı belirterek el yapımı lif almak isteyen kişi veya iş yerlerinin sizinle iletişime geçme şansınızı arttırabilirsiniz. Yorum kısmından ördüğünüz lifleri hangi fiyattan satmak istediğinizi belirtmeniz alıcıların sizinle iletişim kurması için fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.

Evde yaptığınız bir lifi örneğin 10 TL’den satarsanız ve her gün bir lif yaparsanız aylık en az 300 TL ek gelir elde edersiniz bu para miktarı zengin etmese de maddi açıdan biraz olsun rahat etmenize katkıda bulunacaktır.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi