FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Evde Leblebi Paketleyerek Para Kazanmak

Evde Leblebi Paketleyerek Para Kazanmak

Evde Leblebi Paketleyerek Para Kazanmak

Para kazanmak için evde yapılan ek iş arıyorsanız evde leblebi paketleme işi size yardımcı olabilir. Tecrübe gerektirmeyen işlerden olan leblebi paketlemeyi kolaylıkla evinizde istediğiniz zaman dilimleri içerisinde yapabilirsiniz. Leblebi paketleme işini nasıl bulacağınız ve nasıl yapıldığı hakkında gereken bilgileri aşağıda bulacaksınız.

Evde Leblebi Paketleme İşini Nasıl Bulabilirim?

Eğer ikamet ettiğiniz ilin sınırları içerisinde leblebi imalatı yapan firma veya kuruluşlar varsa gidip bu firmalarla görüşmeniz gerekecek. Eğer leblebi firması paketleme işi için sizinle anlaşırsa iş şartlarını ve paketleme başına ne kadar ücret alacağınızı belirleyebilirsiniz. Yine bu paketleri sizin mi firmaya teslim edeceğini yahut onların mı servis aracıyla evinizden alacağını, firma yöneticileri ile beraber şartlara göre belirleyebilirsiniz. Verilen işi zamanında yapıp teslim etmeniz bu leblebi firması ile sürekli çalışma ihtimalini arttıracaktır. Leblebi firmalarına ulaşmak için bir başka yol olarak önerdiğimiz: internette araştırma yapmanız. Örnek: İzmir Leblebi Firmaları diye Google’da arama yaparsanız İzmir’de leblebi imalatı yapan firmaların internet sitelerine ulaşabilir oradan firmanın iletişim adreslerini alarak bağlantı kurabilirsiniz.

Eğer oturduğunuz çevrede leblebi firması yoksa yorum kısmından iletişim bilgilerinizi yazabilirsiniz böylece leblebi firmalarının sizinle iletişim kurma şansı elde edebilirsiniz.

Evde Leblebi Paketleme İşi Nasıl Yapılır?

Firmanın size vereceği büyük torbalar içerisindeki leblebileri yine size verilen poşetlerin içerisine gerekli ağırlıkta leblebileri doldurarak poşetleri yapışkan ağız kısmından kapatıp paketleme işini tamamlamış olacaksınız. Gördüğünüz gibi çok basit bir iş ancak bazı hususlara dikkat etmeniz gerekir. Firmanın size vereceği terazilerde leblebileri tartmalı gramajı tam olarak ayarlamalısınız ne eksik olacak ne fazla olacak şekilde. Leblebileri yememeniz lazım, yiyecek olsanız dahi firmaya belirtmelisiniz yoksa zaten iş tesliminde eksik olduğu belli olur. Bir diğer dikkat etmeniz gereken önemli bir husus firma sizden maksimum şu tarihe kadar paketleme işlemini bitirmenizi isteyecektir. Daha kısa zamanda bitirebilirsiniz problem değil ama verilen maksimum süreyi geçmemeniz gerekir.

Evde Leblebi Paketleme İşi Yaparak Ne Kadar Para Kazanabilirim?

Anlaştığınız leblebi firmasının ücret politikalarına göre para kazanabilirsiniz. Leblebi firması size verdiği işe göre teslim sonrası ödeme yapabilir veya aylık olarak size maaş verebilir. Leblebi paketleme işinden aylık 2.500 – 3.000 Liraya kadar ek gelir elde edebilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi